• Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

  6:35 μμ, Παρασκευή 27 Νοε 2015 6:35 μμ, Παρασκευή 27 Νοε 2015

  Με τίτλο «'Ολο το σχέδιο για τη σωτηρία των ταμείων» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών οργανισμών ύψους 40 δισ. ευρώ με έσοδα από την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους, την αύξηση των εισφορών εργοδοτών-εργαζομένων για δύο χρόνια, την εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων, τις δημόσιες προμήθειες και τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών.

  Επίσης η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι σε όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια. «Μην τα μπερδεύετε, η προσπάθειά μου για συνεννόηση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση την ανάμειξή μου σε σενάρια για κυβερνητικά σχήματα» ξεκαθαρίζει, μιλώντας σε συνεργάτες του, ο Προκόπης Παυλόπουλος.
  • αποκαλύπτει ότι ξένα funds που ενδιαφέρονται να αγοράσουν επιχειρηματικά, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια κάνουν απόβαση στην Αθήνα, ενοικιάζουν γραφεία και προσλαμβάνουν δικηγόρους και λογιστές.
  • φιλοξενεί συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος δηλώνει: «Καμία συνεργασία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

  Η «Α» δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη του Νάσου Κλωνάρη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Infosolutions που χρεώνεται το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

  Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος δηλώνει: «Μπορούμε να συζητήσουμε με Τουρκία-Γερμανία» και της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία τονίζει: «Η Ν.Δ. πάσχει από έλλειψη δημοκρατικότητας».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Το Σάββατο στην "Αγορά": Αλκίνοος Ιωαννίδης 2CD & Dallas Buyers Club

  ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

  Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η ζωντανή ηχογράφηση από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 2 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

  Στην Αγορά του Αλ Χαλίλι, Ο προσκυνητής, Δε Μπορώ, Θα ‘μαι κοντά σου, Με τόσα ψέματα, Όνειρο ήτανε, Ο κόσμος που αλλάζει, Γιατί δεν έρχεσαι ποτέ,

  Ήταν ανάγκη κ. ά.

  Δείτε εδώ τα τραγούδια:

  DALLAS BUYERS CLUB

  Ο Matthew McConaughey, η Jennifer Garner και ο Jared Leto στην ταινία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ.

  Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα