Οι πληροφορίες του Νίκου Χατζηνικολάου για τη σύρραξη ανάμεσα στον Μεϊμαράκη και τον Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

“Η σύρραξη ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στον Αντώνη Σαμαρά προκλήθηκε διότι ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ εξοργίστηκε από τη διαρροή που υπήρξε σήμερα στην εφημερίδα “Έθνος” από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά. Έτσι είπε ο κ. Μεϊμαράκης στους συνεργάτες του. Διαρροή με την οποία ο κ. Σαμαράς κατ’ ουσίαν έλεγε ότι ζητά την αντικατάσταση του κ. Μεϊμαράκη” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σχολιάζοντας την αναβολή των εκλογών στη ΝΔ.

“Σε αυτό ήρθε να απαντήσει λοιπόν με την πρωινή του δήλωση ενώ παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης λέει ότι ο μόνος λόγος που σήμερα άφησε αιχμές εναντίον συνυποψηφίων του για πρώτη φορά, είναι το γεγονός ότι εκείνοι μετέτρεψαν ένα τεχνικό πρόβλημα σε πολιτικό πρόβλημα, ζητώντας την παραίτησή του” συμπλήρωσε. 

Στη συνέχεια o Nίκος Χατζηνικολάου ανέφερε: “Μπορεί αυτό το πολύ αρνητικό γεγονός να γίνει θετικό και το λέω πιστευοντάς το. Και το λέω γιατί η πορεία της ΝΔ δεν αφορά μόνο στην ΝΔ και τους οπαδούς της. Αφορά στο σύνολο των πολιτών, γιατί πρέπει να παίξει το θεσμικό της ρόλο σαν αντιπολίτευση σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ψηφίζει βαριά για την κοινωνία μέτρα. Πως μπορεί να λειτουργήσει θετικά; Αν επιλέξουν οι υποψήφιοι από αύριο θετικούς τόνους, αν σταματήσουν τα συντροφικά μαχαιρώματα και προσωπικά εισηγούμαι στους πολίτες, στους οπαδούς της ΝΔ να δημιουργήσουν point system όπου να γράφουν στα αρνητικά κάθε υποψηφίου τις επιθέσεις στους συνυποψηφίους του και να επιλέξουν να ψηφίσουν στο τέλος εκείνον που θα έχει την πιο ενωτική συμπεριφορά. Και τέλος μπορεί να γίνει ευκαιρία ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος, που δεν έγινε μέχρι σήμερα, να γίνει τώρα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ