H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: ” “Ομηρία” διαρκείας με όπλο το χρέος!” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία εκτάκτως θα βρίσκεται στα περίπτερα μέχρι και σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Η Realnews αποκαλύπτει ότι η τρόικα επιχειρεί να μεταθέσει τη λύση στο 2015, ενώ παράλληλα ασκούνται πιέσεις και για να μη στηθούν πρόωρες κάλπες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα: “νέο δάνειο 9 έως 12 δις ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζονται Βερολίνο και Βρυξέλλες”. Η Realnews αναφέρεται επίσης στο “ποιοι και γιατί επαναφέρουν την απειλή του Grexit”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: ¨Εθνικό σχέδιο για το χρέος!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Μεσοβέζικες ρυθμίσεις, όπως η επιμήκυνση και η μείωση επιτοκίων, δεν επιλύουν οριστικά και μόνιμα το εθνικό μας πρόβλημα του χρέους. Πρέπει να διαγραφεί σημαντικό τμήμα των οφειλών της χώρας. Και ακριβώς γι’ αυτό απαιτείται τώρα η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση των πολιτικών μας δυνάμεων και η από κοινού εκπόνηση ενός εθνικού σχεδίου διαπραγμάτευσης”.

Με έξι σπάνιους θησαυρούς που καμιά χώρα δεν διαθέτει, η Ελλάδα μπορεί να γίνει σε εφτά χρόνια το διαμάντι της Ευρώπης, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Είτε με τον Τσίπρα ως αρχηγό της ενωμένης κεντροαριστεράς, είτε με τον Σαμαρά (ή μήπως τον Καραμανλή;) ως αρχηγό της ενωμένης κεντροδεξιάς ,ως το 2014 , η πατρίδα θα έχει τις σπάνιες ευκαιρίες να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου «χρυσού αιώνα» της ! Αν βεβαίως δεν κιοτέψει μπροστά στους ξένους γύπες που ορέγονται τους θησαυρούς της. Και αν η πολιτική ηγεσία της καταφέρει να μονιάσει στα σπουδαία εθνικά θέματα. …

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Να υπάρξει εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης ζητούν Δαμανάκη, Δήμας και Διαμαντοπούλου.

– Ανδρέας Παπαμιμίκος: “Να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ πως δεν θα γίνεται ό,τι το βολεύει, αλλά ό,τι έχει ανάγκη ο τόπος”.

– Δημήτρης Παπαδημούλης: “Ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει λόγο να αρνηθεί τη συνάντηση εάν τον καλέσει ο πρωθυπουργός, παρά τις μεγάλες μας διαφορές”.

– Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γ.γ. της κυβέρνησης: “Ο ανασχηματισμός ας είναι έναρξη αντιμνημονιακής στροφής”.

– Γιατί ο Μιχαλολιάκος φίλησε το χέρι του Κουκούτση.

– “Δεν φοβόμαστε, θα περάσουμε”. Ο Κώστας Μανωλάς μιλά στην “R” για τις προκλήσεις στο Μουντιάλ.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Φτιάχνει ο καιρός και, όπως φαίνεται, εν μέσω λουτρού νέων θερμών μέτρων, θα κάνει φέτος τα μπάνια του ο λαός. Ηδη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τιμώντας το 7% και 4% που έχασαν αντιστοίχως στις εκλογές, μείωσαν τις επικουρικές συντάξεις κατά 5,2% -κοντά δηλαδή στον μέσο όρο των απωλειών τους. Λελογισμένη λογιστική και σόφρων…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Αγγελόπουλος ντύνεται γαμπρός. Η όμορφη Έλλη Παπαδιαμάντη μάγεψε τον Παναγιώτη. Ο πρωτότοκος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Η Νέλλη επέστρεψε στον Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγος και η εντυπωσιακή αρχιτέκτων εμφανίστηκαν σε παραλία της Βουλιαγμένης για το πρώτο τους μπάνιο.

– Ρόμπιν Ράιτ: “Ενα διαζύγιο σου ξεριζώνει την ψυχή”. “Προσπαθήσαμε με τον Σον Πεν πολλές φορές να σώσουμε το γάμο μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται” δηλώνει στην “R” η χολιγουντιανή σταρ.

– Στα άδυτα της σειράς “Κάτω Παρτάλι”. Αποκαλύπτουμε το φινάλε και το μυστικό για το “κλουβί”.

– Ελένη Ράντου: “Το κουτσομπολιό δεν το αντέχω. Άλλους τους χαλαρώνει. Εμένα μου φέρνει μια θλίψη να ζω τη ζωή των άλλων”.

– Ερωτική απόδραση στη Ρόδο. Η βουλευτής Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκαν στο Νησί των Ιπποτών.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ