Διαγωνισμός του enikos.gr με δώρο την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας για το σπίτι σας

Το enikos.gr και η SECURICON, εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προσφέρουν εξάμηνη παρακολούθηση για κάθε Σύστημα Ασφαλείας που θα συνδεθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της SECURICON, καθώς και την Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης. Κάθε μέρα κι ένας νέος νικητής εντός Αττικής θα απολαμβάνει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.

 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

 

 

Η SECURICON είναι αμιγώς ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1999 και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τo πρότυπο ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και την εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καθώς και εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα διεθνή standard. Στηριζόμαστε στην αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών μας και στην προσαρμοστικότητα. Με την καθημερινή ανάγνωση του διεθνούς περιβάλλοντος ασφαλείας και μέσω ενός εστιασμένου συστήματος ενεργειών και συλλογής πληροφοριών, ελέγχουμε τους παράγοντες που επιδρούν στο βαθμό κάθε κινδύνου.

Επιβραβεύουμε συνεισφέροντας και συμμετέχοντας σε κάθε εκδήλωση και προσπάθεια μη κερδοσκοπικών οργανισμών και οργανώσεων. Προσπαθούμε για ένα καλύτερο περιβάλλον δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό μας. Παρέχουμε υπηρεσίες έκτακτης κάλυψης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο με ανταπόκριση λεπτών. Το κέντρο ελέγχου, τα στελέχη και η διοίκηση μας βρίσκονται στην ευχέρεια του πελάτη όλο το 24ωρο.

 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και διεκδίκησε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.

 

Όροι και πληροφορίες ΕΔΩ.

Χρέωση αποστολής στο 54991:1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | Αudiotex

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ