Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την επίθεση στον Κουμουτσάκο – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα τραμπούκων που δεν είχαν σχέση με το κύριο σώμα των διαδηλωτών, δηλαδή με τους Ποντίους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διατρανώσουν τις απόψεις τους, τις θέσεις τους για τη γενοκτονία την οποία έχουν υποστεί οι Πόντιοι, για τους βασανισμούς τους, για τις ζωές που χάθηκαν, για όσα η ιστορία έχει καταγράψει από τους διωγμούς των Τούρκων εναντίον των Ποντίων», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Είναι απορίας άξιο μάλιστα ότι αυτοί οι τραμπούκοι επέλεξαν ως θύμα τους έναν βουλευτή από τους καλύτερους του ελληνικού κοινοβουλίου. Έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος φημίζεται και για την μετριοπάθειά του και για τη σοβαρότητά του και για την υπευθυνότητά του, τον κ. Κουμουτσάκο,  ο οποίος άλλωστε βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τις απόψεις, τα αιτήματα, τη διαδήλωση των Ποντίων» ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι να απορεί λοιπόν κανείς ποιοι έκαναν αυτή την επίθεση, ποιοι την οργάνωσαν, όπως επίσης είναι να απορεί κανείς με το γεγονός ότι υπήρχε ελάχιστη αστυνομική δύναμη». 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ