Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ο Θηβαίος πάσχει από υπερβολικό πάθος

Για την μουσικοθεατρική παράσταση «9:05» (εννέα και πέντε), μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του περασμένου χειμώνα, μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Παντελής Βούλγαρης παρουσιάζουν για δεύτερο χρόνο το «9:05», που ανεβαίνει στο θέατρο «Διάνα».

«Ένα μουσικό συγκρότημα της μεταπολίτευσης περιμένει το τρένο να ξεκινήσει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το τρένο καθυστερεί… Είναι το τρένο της ιστορίας που όλο καθυστερεί και δεν έρχεται ποτέ» τόνισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στην παράσταση, συμπληρώνοντας:

«Περιμένοντας το τρένο, κάνουμε πρόβα και περνούν οι εποχές, όλες οι κύριες πλευρές της νέας ιστορίας μας… Αναφέρονται τα γεγονότα όχι αυτά καθαυτά αλλά το αποτέλεσμα των γεγονότων. Το κοινό συναίσθημα. Εμείς σχολιάζουμε με τραγούδια εν είδει πρόβας».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέφερε:

«Ο Χρήστος είναι γεμάτος πάθος. Πάσχει από υπερβολικό πάθος, έτσι κι αλλιώς. Δεν τα πάει καθόλου καλά με τα μικρόφωνα, παρά μόνο τραγουδώντας. Ίσως εξαντλεί στο τραγούδι τη σχέση του με τα μικρόφωνα» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Ήταν σχήμα λόγου αυτό που ήθελε να πει. Δεν το διατύπωσε ο ίδιος σωστά. Ήθελε να πει ότι μπορούμε με ψωμί κι ελιά να ζήσουμε, αρκεί να ελευθερωθούμε από όλους αυτούς, από τη συμμορία του μνημονίου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ