Η Μελέτη για το εξώδικο που έστειλε στο Epsilon

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” για τις σχέσεις της με το Epsilon TV και εξηγεί γιατί έστειλε εξώδικο στο κανάλι.

 

Το τελευταίο διάστηµα γράφεται ότι οι σχέσεις σου µε το κανάλι πέρασαν κρίση. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο, έστειλες ένα εξώδικο στον σταθµό ότι υπάρχει πρόβληµα µε τον σταθµό. 

Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελµατικά τη θέση µου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεµιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιµο, όφειλα να ενηµερώσω τους υπεύθυνους του σταθµού, επίσηµα, πως υπάρχει πρόβληµα το οποίο µπορεί να εκθέσει τον σταθµό και την εικόνα του, όπως και τη δική µου εικόνα, και πως για το πρόβληµα αυτό δεν ευθύνοµαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόµουν στη θέση µου και σε ετοιµότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη µού ζητηθεί, αλλά υπογράµµιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούµε όλοι και τη δυσαρέσκειά µου για το πρόβληµα που υπήρχε.

 Άρα, οι σχέσεις µε τον σταθµό δεν έχουν διαταραχτεί; 

Δεν είµαι άνθρωπος που «κρεµάει» τους συναδέλφους του ή που δεν τιµάει το συµβόλαιό του. Ίσα ίσα που οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί µαζί µου λένε για εµένα ότι είµαι πολύ ευέλικτη, πολύ υποχωρητική, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είµαι κορόιδο! Δεν έχω το όνοµα της σκύλας, ούτε είµαι από τις παρουσιάστριες που για να βγάλουν πέντε φράγκα παραπάνω θα καταστρέψουν σχέσεις, θα διώξουν κόσµο, θα αφήσουν οικογένειες να πεινάσουν ή που θα κοιτάξουν το τοµάρι τους. Δεν κάνω ντιβιλίκια ούτε σταριλίκια, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως δεν προστατεύω τον επαγγελµατισµό µου και δεν τον υπερασπίζοµαι όταν κρίνω ότι πρέπει.

Πηγή: OK!

 

Δείτε επίσης:

Γιατί ευχαρίστησε η Μελέτη τους άνδρες της πυροσβεστικής;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ