• Αφιερώματα στον Μητροπάνο

  5:15 μμ, Τρίτη 17 Απρ 2012 5:15 μμ, Τρίτη 17 Απρ 2012

  Η ΕΡΤ παρουσιάζει σήμερα (Τρίτη 17 Απριλίου) αφιερώματα στη μνήμη του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου.

  Συγκεκριμένα, στις 18.00 η ΕΤ1 θα μεταδώσει σε επανάληψη το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ», με την Εύη Κυριακοπούλου. Ο λαϊκός τραγουδιστής, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αφηγείται το ταξίδι της ζωής του που ξεκίνησε σε ένα μικρό χωριό έξω από τα Τρίκαλα. Μιλά για τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Γιώργο Ζαμπέτα, τα δύσκολα χρόνια με τις περιπέτειες της υγείας του, αλλά και τη σχέση του με τις κόρες του.

  Η ΝΕΤ θα μεταδώσει σε επανάληψη στις 19.00 το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ». Ο Δημήτρης Μητροπάνος μιλά στη Λένα Αρώνη για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στα Τρίκαλα , τη γνωριμία με τον Γιώργο Ζαμπέτα - στην οποία οφείλει την ενασχόλησή του με το τραγούδι - και τις επιτυχίες που τον έκαναν ευρέως γνωστό.

  Μέσα από την κουβέντα αναλύει προσωπικά θέματα, όπως τη σχέση του με την υστεροφημία, την περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και τη σημασία που έχει για αυτόν η οικογένειά του. Στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσιάζονται στιγμιότυπα από ζωντανές εμφανίσεις του και τραγούδια από τον δίσκο «Στη Διαπασών».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα