Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις εσωκομματικές διαδικασίες στη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

“Φαίνεται πως το βασικό θέμα της κόντρας των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ θα είναι τις επόμενες μέρες το ποιος θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές. Είναι πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία να υπάρχουν εκλογές χωρίς εκλογικούς καταλόγους. Να υπάρχουν εκλογές στις οποίες δεν ξέρει κανείς ποιοι ψηφίζουν. Μπορεί ο κάθε περαστικός, αυτός που θα δει φως, να ανέβει, να δώσει τα ευρώ που θα απαιτηθούν από τους μετέχοντες στην ψηφοφορία και να επιλέξει το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

“Το ερώτημα είναι αυτοί όλοι που θα προσέλθουν να ψηφίσουν θα είναι όλοι άνθρωποι που αγαπούν το συγκεκριμένο κόμμα; Άνθρωποι που ενδιαφέρονται πράγματι για το καλό της Νέας Δημοκρατίας” συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει debate των υποψηφίων ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε:

“Θα κάνω την πρόβλεψη ότι δεν θα δούμε debate των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών σε αυτή την αναμέτρηση και αυτό γιατί φαίνεται στο παρασκήνιο ότι επικρατεί η άποψη ότι δεν είναι καλό για τη Νέα Δημοκρατία οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί να ξεκατινιαστούν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες την παραμονή της αναμέτρησης”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ