Επιστρέφει ο «Ακάλυπτος»;

Ύστερα από 15 χρόνια στην τηλεοπτική «κατάψυξη» ο αγαπημένος «Ακάλυπτος», με την υπογραφή του Λευτέρη Καπώνη, ετοιμάζεται να ξεπαγώσει και να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1 πιο ώριμος και πατέρας του “Ακάλυπτου junior”. 

Tα κανάλια στρέφονται στην κωμωδία, σε μια προσπάθεια να δοθούν ανάσες ανακούφισης. Η επιστροφή παλαιών σειρών με υψηλή τηλεθέαση θεωρείται συνταγή για σίγουρη επιτυχία κι έτσι ο ΑΝΤ1 μελετά σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, να επενδύσει στο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που είχε κάνει θραύση κατά τη διάρκεια της προβολής του, με το σενάριο να βρίσκει σε άλλη φάση τους ήδη αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Παρότι η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς δεν είχε την απήχηση που πολλοί θα περίμεναν, οι υπεύθυνοι του καναλιού εκτιμούν ότι η επαναφορά του αυθεντικού σίριαλ θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Έτσι ακούγεται έντονα ότι ο Λευτέρης Καπώνης θα γράψει νέα επεισόδια και τους διαλόγους με τις ατάκες των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Εspresso”, τα τελευταία καμώματα του «Ακάλυπτου» θα έχουν να κάνουν με το πώς άλλαξαν οι ήρωες 15 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει τις οικογένειές τους. Γι’ αυτούς ειδικά τους ρόλους -των τέκνων των «Ακάλυπτου» και «Τίγρη»- θα γίνει casting και θα επιλεγούν νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Όμως «Ακάλυπτος» (έστω και πιο ώριμος) δεν γίνεται χωρίς τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του στον ρόλο του Ανδρέα και ο κόσμος τον έχει συνδέσει με αυτόν τον χαρακτήρα. Οι υπεύθυνοι του σταθμού σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή τόσο μαζί του όσο και με τον Γιώργο Παρτσαλάκη (τον ερωτύλο οδοντίατρο «Τίγρη») που συμπλήρωνε άψογα τον βασικό πρωταγωνιστή. Δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν και οι τηλεοπτικές τους σύζυγοι, η Ρένια Λουιζίδου και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μιας και είχαν «δέσει» ως τετράδα και ταίριαζαν με την εικόνα που είχε στο μυαλό του ο Λευτέρης Καπώνης.

Για να «ξεπαγώσει» πάντως η παραγωγή θα πρέπει να είναι ελεύθεροι από άλλες υποχρεώσεις -θεατρικές και τηλεοπτικές- όλοι οι ηθοποιοί της παλιάς σειράς. Γι’ αυτό οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αν και οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι ιδιαίτερα θερμοί με το συγκεκριμένο πλάνο.

Πηγή: Εspresso

Δείτε επίσης:

Ο Καφετζόπουλος για τον Σπαλιάρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ