Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτά τα δύο 24ωρα οι “53” λειτούργησαν όπως η Αριστερή Πλατφόρμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Το καλό είναι ότι δείχνει ο Αλέξης Τσίπρας να έχει καταλάβει, να έχει κατανοήσει ότι ο τρόπος με τον οποίο έχτισε την κυβέρνησή του τον περασμένο Ιανουάριο δεν ήταν σωστός και επιστρέφει στο παραδοσιακό κυβερνητικό σχήμα», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star και πρόσθεσε:

«Τα καταργεί τα υπερυπουργεία. Αφήνει μόνο ένα το υπερυπουργείο Εσωτερικών όλα τα άλλα σπάνε στα υπερυπουργεία που πάντα γνωρίζαμε. Και αυτό γιατί προφανώς έκαναν την αυτοκριτική τους στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα δεν λειτούργησε το σχήμα όπως το είχαν οργανώσει».

«Τώρα αυτό είναι το καλό νέο», συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Το άσχημο νέο είναι ότι ψυχανεμίζομαι, πληροφορούμαι, ακούω και μακάρι να διαψευστώ τις επόμενες μέρες ότι αυτά τα δύο 24ωρα οι «53» λειτούργησαν, όπως λειτουργούσε παλαιότερα η Αριστερή Πλατφόρμα. Διαπραγματεύτηκαν δηλαδή με τον Αλέξη Τσίπρα και είχαμε τριβές, είχαμε καραμπόλες, είχαμε πιέσεις, είχαμε αρνήσεις. Αρχίζει και διαμορφώνεται δηλαδή πάλι ένας εσωκομματικός πόλος, ο οποίος συμπεριφέρεται ως αριστερή εσωκομματική αντιπολίτευση».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ