Κέρδισε τριήμερο στο Alas Resort & Spa από το enikos.gr και το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis

Το enikos.gr και το ταξιδιωτικό γραφείο Manessis προσφέρει στο νικητή του διαγωνισμού ένα τριήμερο ανανέωσης στο μαγευτικό Alas Resort & Spa στη Μονεμβασιά.

 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για μία απόδραση χαλάρωσης κι ευεξίας.

 

O νικητής θα απολαύσει:

  • Φιλοξενία σε double room sea front  
  • 30’ λεπτά θεραπεία spa δωρεάν για το κάθε άτομο
  • VIP PARKING
  • Welcome Drink
  • Ημιδιατροφή a la carte όχι σε μπουφέ

 

 

Στην άκρη ενός βράχου, τριγυρισμένο από τα κρυστάλλινα νερά της Πελοποννήσου, βρίσκεται το Alas Resort & Spa, στο χωριό Ελιά της Μονεμβασιάς. Εδώ, η εμπειρία της φιλοξενίας αποκτά νέο νόημα και το Alas Resort & Spa γίνεται το χαλαρωτικό σας καταφύγιο, αλλά και το ορμητήριο των αποδράσεών σας. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και οι αποκλειστικές υπηρεσίες συνοψίζουν τη φιλοσοφία μας και σας εγγυώνται τις πιο υπέροχες αναμνήσεις για να πάρετε μαζί σας πίσω στο σπίτι.

Λίγα λόγια για ταξιδιωτικό γραφείο 

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, σα να φροντίζουμε… το δικό μας ταξίδι. Είναι μια φιλοσοφία απλή σαν σύλληψη, όσο πολύπλοκη κι αν είναι στην υλοποίησή της. Έτσι γίναμε γνωστοί ως οι καλύτεροι διοργανωτές ταξιδιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας και  το πρώτο βραβείο TTG. Παράλληλα καθιερώσαμε και την Διάκριση Manessis Top 10 Hotels, το 2009, για εκείνα τα Ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν στην προτίμηση των ταξιδιωτών Manessis! Εδώ μετράνε οι άνθρωποί μας…  Από τον δημιουργό της εταιρίας έως τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας συνεργάτες, μία είναι η γραμμή: Πρώτα ο Ταξιδιώτης!

 


 

Στείλε ΕΝ1 στο 54991

και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για μία απόδραση χαλάρωσης κι ευεξίας τώρα.

 

 Οροι και προυποθέσεις εδώ.

Χρέωση στο 54991: 1,23 € | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | Αudiotex

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ