H Realnews που κυκλοφορεί

H Realnews που κυκλοφορεί

 

Με τίτλο: “Ηλίθιο πείραμα” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία -εκτάκτως- αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα έως και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου. Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του συμβούλου του Σόιμπλε, Κ. Φουστ, ο οποίος ρίχνει “βόμβες” κατά του Εurogroup λέγοντας: “Η απόφαση για την Κύπρο είναι καταστροφική για την αξιοπιστία της ευρωζώνης”, ενώ δεν διστάζει να πει: “Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε “κούρεμα” καταθέσεων και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες”!

Επίσης η Realnews έχει πολυσέλιδο ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων Ευρώπης-Λευκωσίας, τους φόβους της Αθήνας και το σχέδιο για τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα. Στην εφημερίδα μιλά και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει: “Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι έχουν ευθύνες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Ναι στο “όχι”, αλλά με σχέδιο!”. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Στη σημερινή βαθειά κρίση, με την εθνική μας υπόσταση να κινδυνεύει, είναι χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν σε ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα αντιμετώπισης των μεγάλων κινδύνων που απειλούν την Ελλάδα και την Κύπρο”.

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Το τριήμερο του Κ. Σημίτη στη Μεσσηνία. Η ροζ σαμπάνια και το… τηλέφωνο του Ακη! Η ερώτηση που αιφνιδίασε τον πρώην πρωθυπουργό και οι βόλτες στα γήπεδα του γκολφ.

– Οι “εκπτώσεις” στο χαράτσι της ΔΕΗ. Τι προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα για τους φόρους στα ακίνητα και τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

– Κωστής Χατζηδάκης: “Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις καταθέσεις στην Ελλάδα”.

– Από τις φιέστες στο εδώλιο. Ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του Διονύσης ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα σκάνδαλα στη νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ο λαός περιμένει περήφανο “όχι” και από μια ενωμένη Ελλάδα!..”.

Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ακόμη…

Σεμνά-σεμνά αυτό το σαββατοκύριακο της εθνικής επετείου η “Πράβδα” του Στάθη αντιγράφει το χρονικό μίας αχειροποίητης ημέρας.

Στη Reallife μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

– Μυστικός γάμος στο Κολωνάκι. Αχιλλέας Βιγκόπουλος-Νικόλ Κοτοβός: Παντρεύτηκαν κρυφά. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τη γαμήλια τελετή. Οι δέκα καλεσμένοι και η έξοδος στον Ρέμο. Βέρα στο δεξί για τον επιχειρηματία και την αγαπημένη του στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου.

– Εκπαιδεύοντας τη Δούκισσα! Η πανέμορφη παρουσιάστρια, εκτός από την τηλεοπτική της παρουσία, εδώ και λίγο καιρό εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος του ΑΝΤ1.

– Χρουσαλά-Μενούνος: Δένουν τη φιλία με κουμπαριά. Μια νονά-σταρ για τη μικρή πριγκίπισσά τους Μαργκό επέλεξαν ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα.

– Σταύρος Νιάρχος: Πάρτι έκπληξη στην Τζέσικα.

– Εβελίνα Παπούλια: “Ο γάμος δεν μου πάει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει να παντρεύονται”, αναφέρει στην “R” η πολυτάλαντη ηθοποιός.

– Τρυφερές βραδιές στη Θεσσαλονίκη. Ηλίας Βρεττός και Ευαγγελία Αραβανή τρελά ερωτευμένοι και με αποδείξεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ