Ψάχνοντας τον Γιώργο… “on air” – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτες ώρες της επανέναρξης του προγράμματος της ΕΡΤ και ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του, το οποίο όμως οδήγησε σε μία χιουμοριστική αντίδραση.

Η παρουσιάστρια του δελτίου έκανε “πάσα” στον ανταποκριτή Γιώργο Συριόπουλο στις Βρυξέλλες, χωρίς, όμως, ο δημοσιογράφος να απαντά.

Η Ευριδίκη Χάντζιου προχώρησε στο επόμενο θέμα και στην επόμενη τηλεφωνική σύνδεση, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Παππά από το Βερολίνο, μόνο που ο τελευταίος ακούστηκε να μιλάει στο κοντρόλ λέγοντας «ναι, εγώ είμαι ο Γιώργος ο Παππάς».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην ξέρει με ποιον συνομιλεί και να ζητά και από τους δύο ανταποκριτές να της μιλήσουν για να καταλάβει ποιος είναι, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τελικά, η παρουσιάστρια συνέχισε, πηγαίνοντας στο επόμενο θέμα, όμως ήδη μπερδεμένη καλησπέρισε τον επόμενο δημοσιογράφο ως «Γιώργο», για να τη διορθώσει λέγοντας «Δημήτρης», με την κα Χάντζιου να αντιδρά με χιούμορ σχολιάζοντας «Δημήτρης, έχω μπερδευτεί, δύο Γιώργηδες προσπαθούσα να βρω».

 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1: 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία της ΕΡΤ σε 50’’ – ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΡΤ ξανά στον “αέρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ