H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα 6/6/2015

Με τίτλο «”Γέφυρα” 11 δισ. και…ραντεβού το φθινόπωρο»  κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές δίνουν διορία μέχρι τις 14 Ιουνίου στην ελληνική κυβέρνηση για την υπογραφή ενδιάμεσης συμφωνίας και παραπέμπουν στο φθινόπωρο το μείζον θέμα της διευθέτησης του χρέους.  

Επίσης, η «Αγορά»:

  • δημοσιεύει τους διαλόγους της τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

  • φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Κάθε υποχώρηση ανοίγει την όρεξη των δανειστών» και του βουλευτή της Ν.Δ. και αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος δηλώνει: «Ο Σαμαράς να ζητήσει συνάντηση με τον Τσίπρα».

  • αποκαλύπτει την εκτίμηση του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, ότι «μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είναι σαν τη Μικρασιατική καταστροφή».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη  της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, η οποία στην ερώτηση τι προτίθεται να κάνει αν εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος απαντά: «Προσκλητήριο στη βάση του ΠΑΣΟΚ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Σήμερα με την «Αγορά»: Μαρινέλλα – Τα Μεγάλα Τραγούδια -2CD (1967-1976)

 

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα όλα τα μεγάλα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας.

Σήμερα 2 CD με τα πρώτα χρόνια από το 1967 έως το 1976.

Σταλιά Σταλιά, Άνοιξε Πέτρα, Ποιος είναι αυτός, Τι να φταίει, Κοίτα με στα μάτια, Ζωγραφισμένα στο χαρτί, Κι ύστερα, Κρασί θάλασσα και τ’ αγόρι μου, Κρίμα το μπόι σου κ.ά.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ