H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα 23/5/2015

Με τίτλο «Παίζουν με τη φωτιά…» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι, την ώρα που η αβεβαιότητα επιτείνεται και η οικονομία καταρρέει, οι δανειστές εκβιάζουν για επώδυνα μέτρα σε ασφαλιστικό και εργασιακά.  

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος τονίζει: «Πέμπτη αξιολόγηση δεν θα υπάρξει» και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία δηλώνει: «Δεν έχουμε επιλογή να καταψηφίσουμε».
  • φέρνει στο φως το παρασκήνιο από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ, όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες και τα άγρια «μαχαιρώματα» στη διαπραγμάτευση.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για την «κόκκινη γραμμή» που θέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να μην υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις.

Τέλος, η εφημερίδα αποκαλύπτει το δίωρο τετ-α-τετ στην Κηφισιά του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, κατά το οποίο συζητήθηκε η στάση που θα κρατήσει η Ν.Δ. στην ψηφοφορία για την συμφωνία.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Σήμερα στην «Αγορά»: Α. Βίσση – 30 χρόνια (2cd) & Jamie Oliver αφιέρωμα στην ιταλική κουζίνα

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα, συγκεντρωμένα όλα τα μεγάλα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Σήμερα 2 CD με τις επιτυχίες από το 1997 έως σήμερα.

Περιέχει:

Δε θέλω να ξέρεις, Τραύμα, Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, Ερωτευμενάκι, Γκάζι, Μην ψάχνεις την αγάπη, Μαύρα γυαλιά, Λάμπω, Τρένο κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

Jamie

To κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie  Oliver.

Ένα τεύχος αφιερωμένο στην Ιταλική κουζίνα.

·        Πίτσα

·        Ζυμαρικά

·        Τοπικές, απλές και παραδοσιακές συνταγές

·        Ιταλικά τυριά

·        Πιάτα με κρέας ή χωρίς

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ