H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα 9/5/2015

Με τίτλο «Σχέδιο συμφωνίας με “έξοδο” ΔΝΤ-ΕΚΤ» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη λύση που προτείνουν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση και περιλαμβάνει δάνειο 46 δισ. ευρώ για να «φύγουν» οι δύο Θεσμοί από το ελληνικό πρόγραμμα αλλά και πακέτο μέτρων. 

Επίσης, η «Αγορά»:

  • φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος τονίζει: «Μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει συνολική λύση».
  • φέρνει στο φως έγγραφο του ΙΚΑ που ανοίγει «παράθυρο» για μειώσεις στις κύριες συντάξεις.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για την εσωτερική στάση πληρωμών του κράτους που δημιούργησε νέες οφειλές πάνω από 2 δισ. ευρώ προς τους δημόσιους οργανισμούς και τους ιδιώτες προμηθευτές του.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος επισημαίνει: «Μια συμφωνία με τους δανειστές θα φέρει εξελίξεις στη Ν.Δ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

 

Σήμερα με την “Αγορά”: Νίκος Πορτοκάλογλου/Φατμέ – 2 CD με όλες τις επιτυχίες

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ- ΦΑΤΜΕ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα δύο συλλεκτικά cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ταξίδι, Άσωτος Υιός, Πάνω από τα σύννεφα, Ψέματα, Καλοκαιράκι, Πρωταθλητές, Πες το κι έγινε , Είδα τα μάτια σου κλαμένα, Κλείνω κι έρχομαι, Τράβαμε κι ας κλαίω, Δε μένω πια εδώ, Ότι δε σε σκοτώνει κ.ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ