Το ιστορικό παιχνίδι «Ο Τροχός Της Τύχης» κάνει πρεμιέρα απόψε

Από σήμερα και κάθε μέρα, στις 18:50, ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει στο Star μετά από 25 χρόνια, με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα.

Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει στην τηλεόραση για να μοιράσει γέλιο, χαρά, κέφι, πλούσια δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα.

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, την «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. 

Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του  βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη!

Ο «Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, καθώς στο οriginal format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το  γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D και το ισπανικό Antena 3, ενώ σύντομα το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Από σήμερα, 23 Μαρτίου, και κάθε μέρα, στις 18:50, στο Star… όποιος γυρίζει, κερδίζει!

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής που γυρίστηκε στο Χαϊδάρι: 

Δείτε την Τζούλια Νόβα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Θα είναι πιο κεφάτο το παιχνίδι απ’ ότι παλιότερα” δήλωσε. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Mία”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ