Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: ” “Δεν υποχωρώ με τέτοιες τακτικές” “ κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “το οργισμένο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον Ντράγκι”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον πρόεδρο της ΕΚΤ για απαράδεκτο εκβιασμό. “Γνωρίζω ότι σας ασκούνται πιέσεις και δέχεστε τηλεφωνήματα”, είπε χαρακτηριστικά”. Επίσης, η Realnews αναφέρεται στις “τρεις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης για το έκτακτο Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής: Τέλος το μνημόνιο και το πρόγραμμα αξιολόγησης – Άμεση διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους – Συμφωνία-“γέφυρα” τώρα και οριστική λύση σε τρεις μήνες”. Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι “συνεχίζεται ο διπλωματικός μαραθώνιος με επόμενο σταθμό τις Βρυξέλλες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Τώρα όλοι μαζί! Η κριτική μετά…”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Οσοι από το σημερινό πολιτικό σύστημα και κυρίως από τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια νομίζουν ότι, αν η διαπραγμάτευση αποτύχει και η χώρα εισέλθει σε μια περίοδο μεγάλων δυσκολιών, εκείνοι θα ενισχυθούν και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου με αξιώσεις την εξουσία, πλανώνται πλάνην οικτράν!”.

Με το αισιόδοξο μήνυμα ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας “γούρικος” μήνας για την Ελλάδα, ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει στο σημερινό άρθρο του ότι ακόμη και οι “χαλαροί” ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αισιόδοξοι για την πορεία της νέας κυβέρνησης λέγοντας ότι “ακόμη και με αυτά τα ολίγα καλά έκανα και τους ψήφισα”!.. Οι ασυμβίβαστοι όμως αριστεροί της παλαιάς φρουράς πιστεύουν η ηγεσία του κόμματος, αν και κομμουνιστική, διέπραξε τη δεύτερη ιστορική συνθηκολόγηση, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, δένοντας την Ελλάδα στο ΚΑΣΤΡΟ των Βρυξελλών. Πέρα πάντως από τις κομματικές φαγωμάρες πλειοψηφία του λαού θεωρεί ότι ανοίγεται τώρα η μοναδική ευκαιρία να βάλουν πλάτη όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί για να γυρίσει σελίδα η πατρίδα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Να μη διαλυθεί η παράταξη”. Τι είπε ο Κώστας Καραμανλής σε δείπνο με πρώην βουλευτές της Ν.Δ. “Η Ν.Δ. θα ανασυνταχθεί. Υπομονή. Να καθίσει πρώτα η σκόνη”.

– Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κυβερνητικός εκπρόσωπος: “Μια υποθετική έξοδος ενός μέλους της ζώνης του ευρώ θα οδηγούσε σε κατάρρευση όλη τη νομισματική ένωση”.

– Ανδρέας Παπαμιμίκος, γραμματέας Ν.Δ.: “Η ευθύνη της ήττας μάς βαραίνει όλους στη Νέα Δημοκρατία και ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο”.

– Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Ακης τα πήρε και από τη Siemens.

– Δανάη Στράτου: Μια “ντίβα” πίσω από τον Βαρουφάκη. “Τον πιστεύω πολύ τον Γιάνη. Θα είναι καλός διαπραγματευτής. Είναι έντιμος και πείσμων”, λέει για τον σύζυγό της η γοητευτική εικαστικός.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να λύσει “αστικοδημοκρατικά προβλήματα”, όπως θα λέγαμε στο μαρξιστικό γλωσσάρι. Εχει τόσο γυρίσει πίσω η Ευρωπαϊκή Ενωση σε μια φεουδαλικού τύπου διοίκηση και μια δουλοκτητικού τύπου οικονομία, που ακόμα και οι “γαλάζιοι” να υποστηρίζουν την προσπάθεια των “κόκκινων” να λύσουν “γαλάζια” προβλήματα που έγιναν μαύρα…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Πλήττω με τα καλά αγόρια”. Κατάθεση ψυχής από την Ελεονώρα Μελέτη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μιλά στην “R” για τους έρωτες που της χρεώνουν και τονίζει πως δεν είναι σκανδαλιάρα.

– Η ζήλια έφερε γκρίζα σύννεφα. Οι εντάσεις στη σχέση του ζεν πρεμιέ Αλέξη Γεωργούλη και της γοητευτικής Τόνιας Σωτηροπούλου πυκνώνουν επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό.

– Αρωμα έρωτα για τον Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος μοιάζει να έχει βρει την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της γοητευτικής Χρυσάνθης, που τον συνοδεύει σχεδόν παντού.

– Μετακομίζει γιατί χωρίζει. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φεύγει από το σπίτι του και ξεκινά τις διαδικασίες διαζυγίου από την Τζίνα Μοσχολιού.

– Σάμιουελ Τζάκσον: “Με ενοχλεί η αλαζονεία των ηθοποιών του Χόλιγουντ”.

– Ξανά μαζί Ναταλία-Μάνος. Ο Μ. Ιωάννου έκανε την πρώτη κίνηση για την επανασύνδεσή του με τη Ν. Γερμανού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ