Έλενα Ακρίτα: Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα βουλευτιλίκια

Απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές δίνει μέσω Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Γράφει:

“Δυο τρία πραγματάκια που με αφορούν. Εντελώς άσχετα μεταξύ τους. (Το μόνο κοινό σημείο είναι ότι οι συνάδελφοι που τα ανακυκλώνουν έχουν ξεχάσει παντελώς το ρήμα ‘διασταυρώνω’ και το ουσιαστικό ‘είδηση’. )

Με απλά λόγια, κανείς δεν μπήκε στον κόπο είτε από το πολιτικό είτε από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να με ρωτήσει αν ισχύουν. Και σ’ αυτό μόνο συμπίπτουν. Για να τελειώνουμε – και δεν θα επανέλθω:

1.) Όχι, δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα βουλευτιλίκια. Όσες φορές μου έγιναν ανάλογες προτάσεις, τις αρνήθηκα. Αρκετούς πολιτικούς έβγαλε η οικογένεια μου, εγώ αυτό που αγαπώ και (νομίζω πως) ξέρω να κάνω συμπαθητικά είναι το γράψιμο.

2.) Όχι, δεν κάνω – και δεν προτίθεμαι να κάνω – καθημερινό σίριαλ. Ίσως γίνει κάπου, κάπως, κάποτε μια δουλειά με λίγα επεισόδια ΚΑΙ ΑΝ.

3.) Μπορεί να ακούγεται ‘κάπως’ στην ηλικία μου, αλλά συνεχίζω τις σπουδές μου για το δίπλωμα μου BSc Honours Social Sciences, Criminology and Psychological Studies.

4.) Και παράλληλα ξεκινάω το καινούργιο μου βιβλίο – ΑΝ το τελειώσω ποτέ – σταθερά με τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Αυτά τα ολίγα. Γιατί εγώ ξέρω λιιιιγο καλύτερα από τους άλλους τι συμβαίνει στην δική μου ζωή. Καλά να είμαστε, φίλοι μου!”

 

 

Διαβάστε επίσης

Ποια παρουσιάστρια θα χορέψει στο DWTS – ΦΩΤΟ

Πόσο κοστίζει το παλτό της Κέιτ Μίντλετον; – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ