Νέα επιχειρηματική πρόταση από την FOCUS-ON GROUP

Η χρήση εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile applications (mobile apps) ή ακόμα να περιηγηθούν στο Internet από το κινητό τους τηλέφωνο.

Έρευνες δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών προτιμά πλοήγηση μέσα mobile applications, ακόμα και όταν το site είναι σε mobile version!

Η FOCUS-ON GROUP αφουγκράζοντας τις ανάγκες τις αγοράς και των επιχειρηματιών προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications διαθέσιμο σε App Store και Google Play.

Ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αναβαθμίσει την εταιρική της ταυτότητα αποκτώντας την δική της mobile εφαρμογή!

Παράλληλα, η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η πρόταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε απόφοιτους, ανέργους, άτομα που θέλουν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, να μπουν στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ