ΒΙΝΤΕΟ- Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την Χρυσή Αυγή

«Μπορεί να πάμε σε εκλογές με την Χρυσή Αυγή να επικαλείται ότι διώκεται πολιτικά και με τους πολίτες να μην γνωρίζουν σε βάθος τη δικογραφία, τα στοιχεία δηλαδή που έχει συγκεντρώσει η δικαιοσύνη για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η Χρυσή Αυγή όλο το προηγούμενο διάστημα και για την σχέση που έχει ή δεν έχει – η δικαιοσύνη θα αποφανθεί – και με την δολοφονία Φύσσα και με μία σειρά άλλες εγκληματικές πράξεις», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη μέρα λέμε με μεγάλη έμφαση ότι η δίκη αυτή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και πάντως πριν από τις εκλογές. Οτιδήποτε άλλο είναι μεγάλο λάθος και θυμίζω ότι κάπου στα μέσα Μαρτίου λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης για τον κ. Μιχαλολιάκο, τον κ. Παππά και ορισμένους από τους άλλους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

«Νομίζω ότι είναι επείγον να αρχίσει αυτή η δίκη και να είναι μία ανοικτή δίκη, μια δίκη που θα την παρακολουθήσει και ο τελευταίος συμπολίτης μας για να κρίνει αν δίκαια παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη ή αν έχουν δίκιο όταν καταγγέλλουν τα περί πολιτικών διώξεων», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ