ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την παρέμβαση της δικαιοσύνης μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την παρέμβαση της δικαιοσύνης μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη

 

«Είναι καθυστερημένη η παρέμβαση της Εισαγγελίας», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχολιάζοντας την εντολή για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.

«Ο κ. Σκουρλέτης δεν ανέδειξε κάποιο θέμα καινούργιο. Ανέδειξε παλαιότερο δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, της Kontra News. Αλλά και πριν από αυτό είχε προηγηθεί άλλο δημοσίευμα. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, Νίκου Κωνσταντόπουλου στην εφημερίδα Παραπολιτικά όπου έλεγε: ”Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μην γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές αμαρτωλές εποχές”», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:

«Επομένως είναι καθυστερημένη η παρέμβαση της Εισαγγελίας. Θα έπρεπε από τότε να έχει διατάξει έρευνα».

«Είναι προφανές ότι θα πάμε μέχρι την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνθήκες ακραίας πολιτικής πόλωσης και είναι δυστύχημα για τον τόπο αυτό. Την ίδια περίοδο δηλαδή που κρίνονται σημαντικά ζητήματα για το μέλλον της χώρας, εμείς να συζητάμε τέτοιου είδους καταγγελίες, να έχουμε τέτοιου είδους πολιτική συζήτηση ου δεν ωφελεί καθόλου την προσπάθεια η χώρα να εμφανίζεται ενωμένη στα μεγάλα ζητήματα», υπογράμμισε.

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ