Ο Σαράντος Καργάκος στον Νίκο Χατζηνικολάου για το βιβλίο «Η αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως»

Ο Σαράντος Καργάκος στον Νίκο Χατζηνικολάου για το βιβλίο «Η αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως»

Για το συγκλονιστικό βιβλίο του «Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 ο Σαράντος Καργάκος. Αυτήν τη Κυριακή (12/10) ο πρώτος τόμος με τη Realnews.

Όσον αφορά στο βιβλίο του ο κ. Καργάκος επεσήμανε: «Πνευματικός πυρήνας του βιβλίου είναι η Αγία Σοφία που ήταν η ψυχή της Πόλης και της Αυτοκρατορίας. Η Αυτοκρατορία μπορεί να πέθανε αλλά η Αγία Σοφία μένει κι έχει γίνει παγκόσμιο προσκύνημα. Όποιος διαβάσει το βιβλίο θα κατανοήσει γιατοί οι Τούρκοι θέλουν να την ξανακάνουν τζαμί».

Και πρόσθεσε: «Η δυσπρόσιτη βυζαντινή ιστορία με το βιβλίο αυτό προσπαθουμε να την κάνουμε προσιτή και πιστεύω θελκτική. Και μέσα από το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα δει πώς αναδεικνύεται το μεταρωμαϊκο πρόσωπο της Δύσης και πώς ο ελληνιστικός κόσμος μετασχηματίζεται στη χριστιανική ελληνική αυτοκρατορία της Ανατολής.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Την Κυριακή με τη Realnews: Σαράντος Καργάκος-Η αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως. Η ιστορία της Πόλης και της Αγίας Σοφίας

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Τα μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου δημιουργού. Μια συλλεκτική έκδοση που επιμελήθηκε ο ίδιος. Μην χάσετε την κασετίνα και με τα 3 CD!

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (2 τομοι)

Το συγκλονιστικό βιβλίο του Σαράντου Καργάκου για την ιστορία της Πόλης και της Αγία Σοφίας. Αυτή τη Κυριακή o πρώτος τόμος.

REAL TASTE

Ψαγμένες συνταγές από την όμορφη Θεσσαλονίκη και υπέροχες γεύσεις κατευθείαν από το Βόσπορο.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ GOODY’S

Μεγάλη προσφορά από τα Goody’s για όλους τους αναγνώστες της Real News. Μέσα στην εφημερίδα θα βρείτε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 6€ το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στα καταστήματα Goody’s αλλά και μέσω της υπηρεσίας Goody’s delivery. Ισχύει για αγορές 18€ και άνω.

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ