ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις φωτογραφίες Μιχαλολιάκου-Παππά

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις φωτογραφίες Μιχαλολιάκου-Παππά 

 

«Είναι γνωστό το παρελθόν των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχολιάζοντας τις νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας,

«Είναι γνωστό από την αρθρογραφία τους, από το περιοδικό «Χρυσή Αυγή» το οποίο κυκλοφορούσε με εξώφυλλο τον Χίτλερ, με άρθρα Μιχαλολιάκου, Παππά, Κασιδιάρη υπέρ του Χίτλερ, άρθρα που δεν είναι πολύ μακριά χρονικά. Δηλαδή το 2011 για παράδειγμα υπάρχει άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη, στο επίσημο όργανο της Χρυσής Αυγής, υπέρ του Χίτλερ, ύμνος υπέρ του Χίτλερ», συμπλήρωσε.

«Επομένως, οι φωτογραφίες αυτές καλό είναι που βγαίνουν, απλώς για να μην μένουν αμφιβολίες σε ορισμένους συμπολίτες μας οι οποίοι καταπίνουν αμάσητο το παραμύθι περί δήθεν Ελλήνων εθνικιστών. Δεν υπάρχουν τέτοιοι. Εδώ είναι μία καθαρόαιμη ναζιστική οργάνωση από τις σκληρότερες στην Ευρώπη», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Βεβαίως για μένα αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία το επόμενο διάστημα είναι να διαπιστώσουμε αν και πως συνδέονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα με εγκληματικές ενέργειες που έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας».

«Αυτά για να τα δει ο κάθε Έλληνας πολίτης πρέπει η δικαστική διαδικασία να προχωρήσει γρήγορα, η δίκη να γίνει πριν από τις εθνικές εκλογές για να μην ξαναδούμε φαινόμενα σαν αυτά των τελευταίων ευρωεκλογών και να είναι μία δίκη ανοιχτή σε όλο το λαό, σε όλους τους πολίτες προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την στοιχειοθέτηση των κατηγοριών σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ