ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις των ευρωβουλευτών της ΧΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις δηλώσεις των ευρωβουλευτών της ΧΑ

 

«Δεν είναι κλεισμένος στον Κορυδαλλό κανένας μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας, ο οποίος αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη και φυλακίστηκε για τις δημοκρατικές του ιδέες», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, αναφορικά με τις δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά την επίσκεψή τους στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Είναι προφυλακισμένοι με κατηγορίες βαρύτατες, κακουργηματικές κατηγορίες που συνδέονται με την υπονόμευση της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματός μας» συνέχισε.

«Θεωρώ, και το φωνάζω από την πρώτη στιγμή, ότι πρέπει με μεγάλη ταχύτητα να τρέξουν οι δικαστικές διαδικασίες. Πρέπει να γίνει δίκη. Όσο είναι προφυλακισμένοι ο αρχηγός, νόμιμα εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος και έξι βουλευτές του κόμματος αυτού, θα έχουμε μία εικόνα η οποία δεν θα είναι καλή για τη δημοκρατία μας προς τα έξω», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Πρέπει να γίνει δίκη, πρέπει η δίκη αυτή να είναι ανοιχτή, να την παρακολουθήσουν οι πολίτες, να γνωρίζουν οι πολίτες αν στοιχειοθετήθηκαν ή όχι οι κατηγορίες που έχουν απευθύνει οι δικαστικές αρχές εναντίον των συγκεκριμένων πολιτικών, για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να μην υπάρχει αυτό το κλίμα που, δυστυχώς, υπάρχει σήμερα. Ένα κλίμα δηλαδή ότι μπορεί να είναι πολιτική δίωξη η προφυλάκιση των βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής». 

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ