ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις κομματικές συμμαχίες

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις κομματικές συμμαχίες

«Η τράπουλα ανακατεύεται ξανά μετά τις ευρωεκλογές. Λογικό είναι να υπάρχουν γκρίνιες στα κόμματα που δεν πήγαν καλά», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η τράπουλα ανακατεύεται ξανά μετά τις ευρωεκλογές. Λογικό είναι να υπάρχουν γκρίνιες στα κόμματα που δεν πήγαν καλά, όπως στη ΔΗΜΑΡ η οποία υπέστη ένα εκλογικό σοκ, όπως στους Ανεξάρτητους Έλληνες, που επίσης είδαν τη δύναμή τους να μειώνεται κατά πολύ. Αυτές οι αναταράξεις δεν έχουν τελειώσει και θα συνεχιστούν για αρκετό διάστημα ακόμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βασίλης Καπερνάρος φεύγει γιατί θεωρεί ότι το κόμμα του δεν τον στήριξε στις δημοτικές εκλογές», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου και συνέχισε:

«Αναπτύσσονται εκεί που υπάρχει πολιτική φτώχεια στο εκλογικό αποτέλεσμα και εσωτερικές έριδες, εσωτερικές κόντρες που θα φέρουν ζυμώσεις στον χώρο τις κεντροαριστεράς».

«Ο κ. Οικονόμου έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, στην Ελιά και όχι στο Ποτάμι. Είναι φανερό ότι θα ζήσουμε μια περίοδο με πολύ ενδιαφέρουσες διαδικασίες», πρόσθεσε.

«Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις σημερινές αποφάσεις και την ανάλυση που έκαναν τα καθοδηγητικά του όργανα για το εκλογικό αποτέλεσμα, είχε η χθεσινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στον σύνδεσμο των Βιομηχάνων. Γιατί αυτά που διάβασα σήμερα στην πρώτη σελίδα της Αυγής, θα μπορούσε να τα είχε ακούσει κανείς και από το στόμα ενός φιλελεύθερου πολιτικού, ακόμα και του Στέφανου Μάνου», τόνισε για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ