ΒΙΝΤΕΟ-Η Ellen DeGeneres στο …Μπρούσκο

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ellen DeGeneres στο …Μπρούσκο

Κι όμως έγινε κι αυτό και μάλιστα η παρουσιάστρια το έδειξε στην εκπομπή της σχολιάζοντάς το με το μοναδικό χιούμορ της…

Σίγουρα θα έχετε μείνει όλοι απορημένοι… Το ίδιο όμως απόρησε και η Ellen DeGeneres όταν είδε τον εαυτό της στην ελληνική σαπουνόπερα “Μπρούσκο”.

Το παρασκήνιο αυτού του guest λοιπόν έχει ως εξής…

Μια φαν της παρουσιάστριας που ζει στη Φλόριντα, η Μαρία, της έστειλε ένα απόσπασμα από την ελληνική σειρά Μπρούσκο στο οποίο ένας εκ των πρωταγωνιστών κρατάει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από τα σχολικά της χρόνια και υποτίθεται πως είναι η γυναίκα του, η οποία τον απάτησε και τον παράτησε εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε το βίντεο

 

Η Ellen Degeneres παρουσιάζοντας το βίντεο σχολίασε “Αυτή είναι φωτογραφία από τα σχολικά μου χρόνια και υπάρχει στη σειρά και …δεν το καταλαβαίνω! Δεν ξέρω Ελληνικά και τα μαλλιά μου στη φωτογραφία θυμίζουν αρχαία Ελληνική τραγωδία. Γιατί αυτός ο κύριος έχει τη φωτογραφία μου; Είναι σοβαρό; Αστείο;”

Ενώ στο τέλος πρόσθεσε πάντα με χιούμορ: “Θεέ μου, αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που παρακολουθεί αυτή τη σειρά, ο John Stamos, οποιοσδήποτε, πείτε σε αυτόν τον κύριο πως ποτέ ξανά δεν θα είμαστε μαζί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ