Η ανακοίνωση του Alpha για την Τσιμτσιλή

Η ανακοίνωση του Alpha για την Τσιμτσιλή

«Happy Day στον Alpha» θα λέγεται η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στο πλευρό της θα είναι η Ελένη Τσολάκη. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου.

 

Η ανακοίνωση του Alpha έχει ως εξής:

“Μνημόνια, μέτρα και πολιτικές αναλύσεις με το «καλημέρα»; Χαλαρώστε! Υπάρχει κι άλλη επιλογή –πιο «ανθρώπινη» και φιλική προς τον τηλεθεατή. Το «Happy Day στον Alpha» έρχεται για να δώσει άλλο αέρα στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού. Το «Happy Day στον Alpha» είναι μια καθημερινή πρωινή εκπομπή που αφήνει τη στενόχωρη πληροφόρηση κατά μέρος και καταπιάνεται με όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν τη διάθεσή μας λίγο καλύτερη. Ίσως, και την ίδια τη μέρα μας…

Κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08:00 έως τις 10:15, το νέο μαγκαζίνο του Alpha υπόσχεται ένα διαφορετικό πρωινό ξεκίνημα με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στην παρέα της η Ελένη Τσολάκη και δύο ακόμα  συνεργάτες που θα μας λένε «καλημέρα» και θα μοιράζονται μαζί μας συμβουλές, νέα και ψιλή κουβεντούλα για μια καλύτερη μέρα. Με συνεντεύξεις, χρηστικά θέματα, αλλά και ολίγον από lifestyle, με εναλλακτικές μαγειρικές επιλογές, ευφάνταστη μόδα και ιδέες για προσιτή ψυχαγωγία, με προτάσεις για ενεργοποίηση… εντός και εκτός σπιτιού και καλεσμένους στο στούντιο, η εκπομπή έρχεται να προτείνει μια χαλαρή πρωινή συντροφιά, σε πείσμα όλων όσων μας πιέζουν καθημερινά. Γιατί η καλή μέρα (και) από τον Alpha φαίνεται! 

Σε σκηνοθεσία Κώστα Γρηγοράκη και αρχισυνταξία Μαίρης Παλιαλέξη, το «Happy Day στον Alpha» έρχεται για να μοιράσει χαμόγελο και θετική ενέργεια με στόχο να κάνει την αρχή της μέρας μας λίγο καλύτερη.

«Happy Day στον Alpha». Η χαλαρή πρωινή επιλογή”.

      

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ