Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες

Πολλές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα σήμερα και ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε σάτιρα, ενημέρωση, πολτική…ακόμη και ξένη σειρά.

“Στον ενικό” με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πρεμιέρα έχει απόψε η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “στον ενικό” με καλεσμένο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος απαντά στα ερωτήματα των πολιτών που θα βρίσκονται στο στούντιο, αλλά θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης της MRB.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το enikos.gr και το STAR CHANNEL απόψε στις 11.30.

 

Ελληνοφρένεια

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στην τηλεόραση για να μιλήσει με τη γλώσσα της σάτιρας για τα κακώς κείμενα, αντικείμενα και υποκείμενα της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς μας.

Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45, ανανεωμένη, επίκαιρη και καυστική, η «Ελληνοφρένεια» θα χτυπά μέσα από τον Alpha, με  κεντρικό πρωταγωνιστή τον απρόβλεπτο Τσολιά και δίπλα του νέα πρόσωπα σε νέες απίθανες καταστάσεις και νέες εκφραστικές δυνατότητες.

 

Δελτίο ειδήσεων με τον Άκη Παυλόπουλο                  

Ο Άκης Παυλόπουλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ε, από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ στις 19:30 έως 20:30.

Μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο, θα σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας ο Γιώργος Τράγκας, ο Χρήστος Κώνστας, ο Ανδρέας Καψαμπέλης, η Ανδριάννα Ζαρακέλη, ο Σπύρος Τρίψας και πλειάδα άλλων δημοσιογράφων.

 

Homeland

Η σειρά που σάρωσε και φέτος στα βραβεία Emmy κερδίζοντας Emmy “Καλύτερου σεναρίου σε Δραματική Σειρά” και “Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά” για την Claire Danes, έρχεται στο πρόγραμμα του Alpha.

Έρχεται απόψε στις 23:00 στον ALPHA, με διπλό επεισόδιο.

 

 

Βαλς με 12 Θεούς

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη σεζόν το ενδιαφέρον του κοινού. Φέτος, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον συναρπαστικό, νέο κύκλο επεισοδίων και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις, συναρπαστικές αποκαλύψεις και συγκλονιστικές ανατροπές, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Απόψε στις 18:00, στον ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ