ΠΟΕΣΥ: 3ωρη στάση εργασίας

ΠΟΕΣΥ: 3ωρη στάση εργασίας

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, προκηρύσσουν τρίωρη στάση εργασίας για αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, όλης της χώρας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

“Εξαιρούνται οι συνάδελφοι και τα Μέσα που με αποκλειστικά απεργιακά δελτία θα καλύψουν και μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις από τους χώρους που θα πραγματοποιούνται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης.

Λέμε ΟΧΙ στο λουκέτο της ΕΡΤ, λέμε ΟΧΙ στις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων του κλάδου μας, λέμε ΟΧΙ και στις δρομολογημένες απολύσεις των εργαζομένων στα δημοτικά ραδιόφωνα, λέμε ΟΧΙ στη φίμωση της δημοτικής ραδιοφωνίας.

Παλεύουμε για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Παλεύουμε για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Διεκδικούμε λύσεις για τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών Ταμείων που βρίσκονται υπό κατάρρευση”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ