Aπέρριψε τις τηλεοπτικές προτάσεις

Aπέρριψε τις τηλεοπτικές προτάσεις

Στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” μιλάει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και εξηγεί γιατί απέρριψε τις προτάσεις που δέχτηκε από τον Alpha.

Γράφτηκε πρόσφατα ότι δύο εκπομπές, εκείνη της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το “Μες Στην Καλή Χαρά” σου έκαναν πρόταση για να σε εντάξουν στο δυναμικό τους. Αληθεύει;

Υπήρξαν όντως κάποιες συζητήσεις με τον Alpha. Η στάση των στελεχών του και η προσέγγιση τους ήταν πολύ ωραία και σίγουρα με τιμά η πρόταση. Θεώρησα, όμως, ότι δεν ήμουν κατάλληλος να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και η απόφαση που πήρα νομίζω ότι είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές.

Ένιωσες ότι δεν ήσουν έτοιμος; Δεν σε ενδιαφέρει, δηλαδή, η η τηλεόραση;

Με ενδιαφέρει, αλλά να βρίσκομαι σε αυτήν πρωτίστως ως ηθοποιός. Το γεγονός ότι, από τις δέκα προτάσεις που είχα, οι εννιά αφορούσαν παρουσίαση εκπομπής με βάζει σε σκέψεις. Ίσως είναι γνώρισμα της μπερδεμένης εποχής που ζούμε γενικώς. Το ότι μπορεί να είμαι καλός, ας πούμε για παράδειγμα, στο να παίζω σε διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι είμαι καλός σε όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν ένας ηθοποιός δοκιμάζει να κάνει εκπομπή. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ