GNTM: Δεν δάμασε τον ταύρο και αποχώρησε γρήγορα από το ριάλιτι

Μια ακόμη αποχώρηση μοντέλου είχαμε στο GNTM της Δευτέρας, με τη δοκιμασία να είναι η φωτογράφιση σε μηχανικό ταύρο που κουνιέται.
Υποψήφιοι ήταν ο Αιμιλιανός και ο Γιάννης, ο οποίος ήταν σε αυτή τη θέση για δεύτερη σερί φορά.
“Δεν πίστευα ότι θα φύγω” είπε ο Γιάννης για την τελική απόφαση και είχε δίκιο. Αυτός που αποχώρησε και είχε τη χειρότερη φωτογραφία ήταν ο Αιμιλιανός.
“Πρώτη φορά προτεινόμενος, σίγουρα δεν είναι θετικά τα συναισθήματα, ήταν μεγάλο βάρος το να μπαίνω σε μια τόσο κομβική φάση του παιχνιδιού, ίσως μπήκα δυναμικά, θα μπορούσα και πιο δυναμικά, σίγουρα είμαι απογοητευμένος” είπε ο Αιμιλιανός πριν ακούσει την τελική απόφαση των κριτών του GNTM.
“Ο Αιμιλιανός είναι φίλος μου, δεν ήταν ευχάριστη στιγμή να είμαστε υποψήφιοι αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι ο διαγωνισμός, κάποιος θα έφευγε” είπε ο Γιάννης μετά την απόφαση.
“Εγώ είδα δυνατότητες σε σένα Αιμιλιανέ, είδα ένα παιδί που θέλει και το προσπαθεί πολύ, είσαι ένα ιδιαίτερο παιδί και μπορείς να κάνεις πράγματα έξω” είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στον Αιμιλιανό,  ο οποίος τόνισε μετά την απόφαση: “σίγουρα με ενοχλεί, στεναχωριέμαι από την άποψη που δεν πρόλαβα να δείξω κάποια πράγματα. Δέκα μέρες έκατσα συνολικά μέσα στο σπίτι, ίσως είναι λίγες αλλά κάθε μέρα κέρδιζα πράγματα” είπε ο Αιμιλιανός.
“Η απουσία του Αιμιλιανού θα είναι αισθητή γιατί ήταν ευχάριστος μέσα στο σπίτι” είπε η Ειρήνη.
“Ήταν η πιο ήρεμη αποχώρηση γιατί ήταν η δεύτερη αποχώρηση που δεν φεύγει κάποιος που είναι στην παρέα” είπε η Αγάπη.

Δείτε την αποχώρηση του GNTM:

Δείτε τη φωτογράφιση του Αιμιλιανού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ