Game of Chefs: Η οντισιόν της τρανς παίκτριας που συγκίνησε τους κριτές

Η Βανέσα Βενέτη πήγε στην οντισιόν του Game of Chefs. Είναι μια τρανς γυναίκα, με πληθωρική προσωπικότητα. Είναι ακτιβίστρια με συνεχείς δράσεις για την ισότητα στα τρανς άτομα. Η ίδια δεν είναι επαγγελματίας μαγείρισσα. Γι’ αυτή η μαγειρική είναι μία κίνηση αγάπης για όσους νοιάζεται. Με την ιστορία της συγκίνησε τους κριτές.
“Ερασιτεχνική είναι η σχέση μου με τη μαγειρική. Μου αρέσει να φτιάχνω πάστα” είπε η Βανέσα Βενέτη και συμπλήρωσε: “επειδή είμαι διεμφυλικό άτομο θέλω να δείξω ότι τα τρανς άτομα μπορούν να μαγειρεύουν κανονικά όπως όλοι μας. Δεν αισθάνομαι διαφορετική. Έχω ένα παιδί τη Μελίνα και δεν μπορώ να τη δω επειδή είμαι τρανς. Τελευταία φορά που της μαγείρεψα της έκανα μακαρόνια ιταλικά και είπε ότι είναι τα καλύτερα που έχει φάει. ‘Εχω τέσσερα χρόνια να τη δω” είπε η Βανέσα.
Η Βανέσα μαγειρικά δεν είχε καλό πιάτο και δεν πέρασε στους 36 του Game of Chefs.
Δείτε το βίντεο:

Το πρωί της Παρασκευής η Βανέσα Βενέτη βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό” και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε παντρευτεί και απέκτησε μια κόρη, την οποία έχει να δει τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Η ιστορία είναι ανθρώπινη 100%. Άλλους τους κερδίζει άλλους όχι. Έχω επιλέξει να με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που τους κερδίζει. Ήταν πολύ πιο δύσκολο να μιλήσω στο παιδί μου παρά στη Βουλή. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου να μιλήσεις στο παιδί σου. Έχω περάσει δύσκολα» ανέφερε αρχικά η Βανέσα Βενέτη.

Και συνέχισε: «Ο λόγος που πολλά τρανς άτομα μπαίνουν στη διαδικασία να καταπολεμήσουν τη φύση τους είναι οι δυσκολίες που ξέρουν ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τους κοινωνικούς αποκλεισμούς, τον ρατσισμό, οικογενειακούς αποκλεισμούς, επαγγελματικούς αποκλεισμούς».

«Η συνειδητοποίηση πάντα υπήρχε απλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δε συμβαίνει σε εσένα. Στην τελική αυτός που κοροϊδεύεις είναι μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός.

Το κάνεις από φόβο και μπορεί αυτό να παρασέρνει και άλλους ανθρώπους αλλά στο τέλος της ημέρας είναι πολύ πιο τίμιο να πεις την αλήθεια παρά όπως κάποια άνθρωποι που ξοδεύουν τη ζωή τους ζώντας μια άλλη ζωή» συμπλήρωσε.

Βανέσα Βενέτη: Τέσσερα χρόνια δε μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου

«Δε μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου και δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ το γιατί» αποκάλυψε η Βανέσα Βενέτη.

«Ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μια φωτογραφία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το διαζύγιο έχει βγει από το 2019 αλλά η πρώην σύζυγός μου εκμεταλλεύεται το νομικό κενό. Δεν υπάρχει νόμος να μου απαγορεύει, αλλά δεν υπάρχει και νόμος που να το λύνει» τόνισε η παίκτρια του Game Of Chefs.

Και συνέχισε: «Άλλο πράγμα είναι οι γονείς, δηλαδή, χωρίζεις σαν ζευγάρι, και άλλο πράγμα να χωρίζεις ως γονιός… Παρακολουθούσα το πως χωρίσατε εσείς (Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας) βάζοντας πάνω από όλα το καλό των παιδιών σας. Όταν χωρίζει ως ζευγάρι, δε χωρίζεις ως γονιός. Το σοκ που υπέστη η πρώην σύζυγός μου, το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει απόλυτα.

Ήμουν δίπλα της στην αρχή, έναν χρόνο πριν χωρίσουμε το περάσαμε στην προσπάθεια του να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Χωρίσαμε υποτίθεται ως φίλες για το καλό του παιδιού μέχρι που όταν ξεκίνησα το transition και ήρθα στην Αθήνα μου λέει, “ξέχνα το παιδί”».

Βανέσα Βενέτη: Υπήρχε έρωτας όταν ήμασταν μαζί

«Με την πρώην γυναίκα μου χωρίσαμε το 2015 και έχουμε 2021. οκ το καταλαβαίνω, το σοκ είναι σοκ αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το παιδί γιατί έχεις σοκαριστεί ή γιατί νιώθεις άσχημα απέναντί μου.

Υπήρχε αγάπη, πολλή αγάπη όταν ήμασταν μαζί ή μάλλον έρωτας γιατί αγάπη είναι πιο αλτρουιστικό συναίσθημα και αν υπήρχε αγάπη θα συνέχιζε και μετά από αυτό. Δυστυχώς μπήκε το συναίσθημα πάνω από όλα και χρησιμοποιείται το παιδί στην προσπάθεια να μου κάνει κακό. Κακό όμως δεν κάνει σε εμένα όσο κάνει στο ίδιο το παιδί» δήλωσε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.