Αντίο «Grey’s Anatomy» από τη Κριστίνα Γιανγκ

Αντίο «Grey’s Anatomy» από τη Κριστίνα Γιανγκ

H Sandra Oh, που υποδύεται την υπερφιλόδοξη και ρεαλίστρια γιατρίνα του “Grey’s Anatomy”, Κριστίνα Γιανγκ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σειρά που την έκανε διάσημη.

Η βραβευμένη με χρυσή σφαίρα για τον ρόλο της Γιανγκ είναι ανάμεσα στους έξι βασικούς πρωταγωνιστές της σειρά που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Το ιατρικό δράμα που αγαπήθηκε και από τους Έλληνες τηλεθεατές βρίσκεται στη δέκατη σεζόν του στην Αμερική. “Αλήθεια πιστεύω ότι έδωσα όλο τον εαυτό μου σε αυτό. Και τώρα πρέπει να αφήσω την ‘Κριστίνα’ να φύγει”, είπε η 42χρονη ηθοποιός.

Με λύπη αποχαιρετούν την καλύτερη φίλη της Μέρεντιθ Γκρέι και οι σεναριογράφοι, που τώρα πρέπει να αφομειώσουν στο σενάριο την αποχώρησή της. “Μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου ήταν όταν μια μέρα η Sandra Oh μπήκε στο γραφείο που κάναμε τις οντισιόν και έδωσε σάρκα και οστά στην Κριστίνα” δήλωσε η δημιουργός του “Grey’s Anatomy”, Shonda Rhimes.

“Όσο για το τέλος της Γιανγκ από τη σειρά, αναμένεται να είναι θεαματικό και αρκετά δραματικό. Αυτή η χρονιά θα είναι γλυκόπικρη για εμάς, θα πρέπει να ρουφήξουμε την κάθε στιγμή της Κριστίνα Γιανγκ από την οθόνη και μετά να της δώσουμε το τέλος που της αξίζει”, συμπληρώνει η Rhimes.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ