Ο Κιμούλης επιστρέφει στην TV;

Ο Κιμούλης επιστρέφει στην TV;

Ο Γιώργος Κιμούλης και ο Στέλιος Μάινας θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας αστυνομικής κωμωδίας, που αν τελικά πάρει το πράσινο φως θα προβληθεί το φθινόπωρο από την τηλεόραση του Alpha.

Διαβάσαμε:

“To “Deep Down And Dirty” είναι ο τίτλος εργασίας της αστυνομικής κωμωδίας που πρότεινε ο σκηνοθέτης Γιάννης Δημολίτσας στα στελέχη του Alpha και που βρήκε θετικές αντιδράσεις. Αν και η σειρά δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, την προηγούμενη εβδομάδα με την τεχνική συνδρομή της Plus Productions (αν όλα πάνε καλά θα είναι η εταιρεία παραγωγής της) πραγματοποιήθηκαν σε Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη τα πρώτα γυρίσματα, που θα χρησιμοποιηθούν για τον “πιλότο” του σίριαλ, ο οποίος και θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού.

Το story πολλά υποσχόμενο και το πρωταγωνιστικό καστ ιδιαίτερα αξιόλογο. Δύο οικογένειες εγκληματιών που διοικούνται αντίστοιχα από δύο “νονούς” ( Γιώργος Κιμούλης και Στέλιος Μάινας) ανταγωνίζονται για το ποια θα έχει την πρωτοκαθεδρία και ποια θα καταφέρει να μαζέψει περισσότερα χρήματα από ληστείες και άλλες ενέργειες που εμπίμπτουν στον ποινικό κώδικα.

Όμως τα παιδιά τους, ο νεαρός “σκληρός” από τη μια οικογένεια και η ατίθαση κόρη από την άλλη, θα γνωριστούν και ύστερα από μια αρχική κόντρα θα ερωτευτούν παράφορα”.

 

Πηγή: TV έθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ