Χαλαβαζής: Να αλλάξει η αυτοκτονική στρατηγική

Χαλαβαζής: Να αλλάξει η αυτοκτονική στρατηγική

Το μήνυμα του Γιάννη Χαλαβαζή για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι

Την Τρίτη και την Τετάρτη εκλέγουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΣΗΕΑ με το κλείσιμο της ΕΡΤ να μονοπωλεί, δίκαια, το ενδιαφέρον του Κλάδου. Δυστυχώς οι πολιτικές ομάδες που έχουν, εδώ και χρόνια, μονολιθική αντίληψη για το πώς θα αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα των ΜΜΕ, μας οδήγησαν και πάλι σε αγώνες, από τους οποίους μετράμε πάλι ήττες και απώλειες. Ήδη οι πολιτικές εξελίξεις και η πραγματικότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο στις ομάδες του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ να μας πείσουν ότι κάνοντας συνεχώς τα ίδια λάθη, θα καταφέρουμε στο τέλος να κερδίσουμε τα δίκαια κατά τα άλλα αιτήματά μας. Καλύτερη απόδειξη από την τελευταία απεργία δεν υπάρχει. Η αυτοκτονική στρατηγική, «μπουνιές στο μαχαίρι», πρέπει να αλλάξει.

Με την ψήφο σας!

Δεν θα σας κουράσω με μεγάλα και βαριά λόγια ! !

Άλλωστε αρκεί έναν τίτλος και μία φωτό για να κλείσει μία σελίδα ! ! !

 Μετά από τριάντα χρόνια περίπου στην Δημοσιογραφία, που δεν έχουν ούτε ένα λεπτό σε κρατικές θέσεις, δεν κατάφερα να πω και πάλι όχι στην αναγκαιότητα μίας νέας παράταξης, αυτής των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, και για πρώτη φορά ζητώ την ψήφο σας για να υπάρξει μία ισχυρή φωνή λογικής στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

 Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας . . .

. . . και αφού σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας, με 389 ψήφους στις πρόσφατες εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, σας παρακαλώ πάνω απ΄όλα να ψηφίσετε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ και να μην δεχθείτε την σιωπή και την απραξία της αποχής.

 Συναδελφικά

Γιάννης Χαλαβαζής

Υποψήφιος για το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ

Μέλος του Μεικτού Συμβουλίου

Εκπρόσωπος των εργαζομένων της REALNEWS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ