ΠΟΣΠΕΡΤ: «Μένος εναντίον της ΕΡΤ»

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Μένος εναντίον της ΕΡΤ»

 

Για έβδομη ημέρα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν το απεργιακό πρόγραμμα στην ΕΡΤ, το οποίο μεταδίδεται μέσω του διαδικτύου καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις μέσω αναλογικών συχνοτήτων.

Όπως αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τη δική της ερμηνεία σχετικά με τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να μην παραδεχτεί το λάθος της». Επιπλέον τονίζουν ότι «η κυβέρνηση προκαλεί με τη στάση της» και κάνουν λόγο ακόμα και για «μένος εναντίον την ΕΡΤ».

Όπως λένε «ο κ. Στουρνάρας έπρεπε να έχει δώσει ήδη εντολή να τεθεί σε λειτουργία η ΕΡΤ, όπως ήταν πριν την ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου την περασμένη Τρίτη», δηλαδή να έχει επανέλθει το τηλέφωνο, το φαξ, το ίντερνετ και να έχουν τεθεί σε λειτουργία οι πομποί και οι οπτικές ίνες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών με τους εργαζόμενους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ξεκάθαρη και πρέπει να ανοίξει η ΕΡΤ. Ζητούν την κατάργηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη Ραδιοτηλεόραση έχουν απολυθεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ