Ο “Πόντιος Πιλάτος” έρχεται στην ΕΤ1

Ο “Πόντιος Πιλάτος” έρχεται στην ΕΤ1

Ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας, τα κανάλια διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και εντάσσουν σε αυτό θρησκευτικές σειρές. Η ΕΤ1 θα προβάλλει τη σειρά “Πόντιος Πιλάτος”.

Διαβάσαμε: “Λίγο πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα τα κανάλια ετοιμάζουν ανάλογο πρόγραμμα λόγω ημερών. Έτσι η κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα η ΕΤ1 θα προβάλλει την ελληνική σειρά “Πόντιος Πιλάτος” από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Πρόκειται για διασκευή του βιβλίου του Α. Βλάχου “Η 14η Νιζάν” και είναι ένα ιστορικό σίριαλ, την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Κώστας Ζώης. Στο σίριαλ περιγράφονται οι τελευταίες ημέρες της ζωής του Ιησού. Η προδοσία του από τον Ιούδα στον κήπο της Γεσθημανής, η σύλληψη και η δίκη Του ενώπιον του Πόντιου Πιλάτου, ενώ φυσικά η σειρά κορυφώνεται με τα Πάθη του Θεανθρώπου.

Στην τηλεοπτική παραγωγή παίζουν ο Ζαχαρίας Ρόχας, που υποδύεται τον Ιησού, ο Κώστας Κοσμόπουλος που ενσαρκώνει τον Πόντιο Πιλάτο, ο Ανδρέας Φιλιππίδης ως Καϊάφας, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου ως Άννας κ.α.

 

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ