Η Συνατσάκη για το Master Chef 2

Η Συνατσάκη για το Master Chef 2

H Mαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της, μιλάει για τη γεύση που της άφησε το “Master Chef 2” και τονίζει ότι είναι μεγάλη η ευκαιρία που της δόθηκε, αν και παραμένει απλήρωτη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Τι γεύση σου άφησε το Master Chef 2;

Θα ήμουν άδικη αν έλεγα ότι η γεύση που μου άφησε δεν ήταν γλυκιά, παρόλο που ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ και υπάρχουν ακόμα δυσκολίες και εκκρεμότητες. Ακόμα κι αν δεν έχει γυριστεί ο τελικός ή αν δεν επιλυθούν τα οικονομικά προβλήματα, για μένα θα είναι η μεγαλύτερη επαγγλεματική ευκαιρία ποτέ και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα.

Λες ότι ήταν η μεγαλύτερη επαγγελματική ευκαιρία σου, αλλά νομίζω χωρίς οικονομικό ακτίκρισμα.

Είναι γεγονός ότι όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το πρότζεκτ, από τους τεχνικούς μέχρι τους κριτές κι εμένα, παραμένουμε απλήρωτοι και γι΄ αυτό το λόγο αρχίσαμε όλοι μαζί κάποιες νομικές διαδικασίες για να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Εξάλλου, είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία παραγωγής που συνδέεται με το Master Chef.

Αλλά για μένα αυτό το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο. Τα τελευταία δύο τρία χρόνια που ξεκίνησε η κρίση, έχω να διηγηθώ και άλλα παρόμοια περιστατικά. Δεν είναι ότι το συνήθισα πια και λέω στον εαυτό μου: “Τι τέλεια! Πάλι δεν θα πληρωθώ…” αλλά έχω μπει σε μια διαδικασία προσωπικής οικονομικής και ψυχολογικής διεργασίας. Δεν μπορείς μόνο να γκρινιάζεις, γιατί κινδυνεύεις να πέσεις στην κατάθλιψη”.

 

Πηγή: ΟΚ!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ