Το Europa League στα κανάλια Novasports

Το Europa League στα κανάλια Novasports

 

To Europa League παίρνει την σκυτάλη από το Champions League και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη Πέμπτη 11 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τους αγώνες ρεβάνς Λάτσιο – Φενερμπαχτσέ (22.05, από το Novasports 1 & Novasports 1 HD), Ρουμπίν Καζάν – Τσέλσι (19.00, από το Novasports 3), Νιουκάστλ – Μπενφίκα (22.05, από το Novasports 3) για την φάση των «8» του θεσμού.

 

Η Λάτσιο έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Φενερμπαχτσέ μετά την ήττα με 2-0 στην Τουρκία, ενώ στο Καζάν η Ρουμπίν καλείται να ανατρέψει το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι. Τέλος στην Αγγλία η Νιουκάστλ θέλει να πάρει τη πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα, έχοντας δύσκολο έργο όμως μετά το 3-1 της Πορτογαλίας.  

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων των καναλιών Novasports τη Πέμπτη 11/04 έχει ως εξής:

 

-19.00 Ρουμπίν Καζάν – Τσέλσι από το NS3 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

-22.05 Λάτσιο – Φενερμπαχτσέ από το ΝS1/NS1HD  σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

-22.05 Νιουκάστλ – Μπενφίκα από το NS3  σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Βασιλεία – Τότεναμ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 13/04 στις 15.30 από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

-“Europa League Live” – NS1/NS1HD

Με τη λήξη των αγώνων τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος που παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.

 

Η κλήρωση του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

Τη Παρασκευή 12/04 στις 13.00 το Novasports1 & Novasports1HD θα μεταδώσει απευθείας από τη Νιόν της Ελβετίας τη κλήρωση για την ημιτελική φάση του Champions League. Στις 13.30 θα ακολουθήσει η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League και πάλι το Novasports1 & Novasports1HD θα καλύψει απευθείας την διαδικασία από την ελβετική πόλη. Στην παρουσίαση θα είναι ο Δημήτρης Τσακίρης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ