Ξέσπασε σε κλάματα η Νικολούλη

Ξέσπασε σε κλάματα η Νικολούλη

Μία ιστορία προς εξιχνίαση έκανε την Αγγελική Νικολούλη να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα στον αέρα, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψει όσο μπορούσε την αδύναμη στιγμή της.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη στάθηκε μία ιστορία που σοκάρει εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για την εξαφάνιση του μικρού Γιώργου ο οποίος είχε πάει διακοπές στο χωριό του παππού και της γιαγιάς, στην Δήμητρα Γορτυνίας. Οι διακοπές αυτές κατέληξαν σε τραγωδία καθώς ακόμα και σήμερα συνεχίζει να αγνοείται.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη εξαφάνιση και κάποια στιγμή, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που είχε γίνει από την εκπομπή πριν από τέσσερα χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη δεν άντεξε και δάκρισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Συγνώμη ρε παιδιά… Γ@…το μου, είμαι και στον αέρα! Πες κάτι εσύ, γιατί εγώ θυμήθηκα εκείνα τα χρόνια… Μπα που να πάρει! Δεν έχουμε κι ένα βίντεο, ένα διάλειμμα!» προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την αδύναμη στιγμή της. Λίγο αργότερα και αφού είχε συνέλθει, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είπε στο τηλεοπτικό κοινό στο οποίο ζήτησε συγγνώμη: «Καμιά φορά, όταν ζεις κάτι έντονα, επηρεάζεσαι».

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ