ΠΟΕΣΥ: Άθλια η επίθεση της Χρυσής Αυγής

ΠΟΕΣΥ: Άθλια η επίθεση της Χρυσής Αυγής

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών ( ΠΟΕΣΥ) με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της:

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του καταδίκασε την άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega στις 25 Μαρτίου με  την αιτιολογία – που αγγίζει τα όρια της  παραφροσύνης-, ότι το συγκεκριμένο κανάλι την ημέρα της εθνικής εορτής μετέδιδε τούρκικα σίριαλ. 

  Η χυδαία συμπεριφορά των ταγμάτων εφόδου των χρυσαυγιτών που με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο ασχημόνησαν στη συγκέντρωση,  έκαψαν μια τουρκική σημαία και πέταξαν κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού, αποδεικνύει το μέγεθος της επικινδυνότητας της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη να σημάνει συναγερμός στο  δημοκρατικό κόσμο.  

  Οι νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» που ανέξοδα και θεατρικά σηκώνουν τσεκούρια, φραστικά ή πραγματικά, ας κατανοήσουν επιτέλους ότι στη σύγχρονη εποχή δεν καίγονται βιβλία και δεν ασκείται από κανέναν λογοκρισία, όπως στην σκοτεινή γκεμπελική περίοδο, που θέλουν οι νεοφασίστες να μας επιβάλλουν και πάλι. Επιδοκιμασία ή όχι των μεταδιδόμενων προγραμμάτων γίνεται μόνο από την ελεύθερη επιλογή του τηλεθεατή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ