Τα Σκόπια άλλαξαν το τραγούδι για την Eurovision

Τα Σκόπια άλλαξαν το τραγούδι για την Eurovision

 

Μετά τη Λευκορωσία και τα Σκόπια ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν  να αλλάξουν το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχουν στο δεύτερο ημιτελικό στις 16 Μαΐου φέτος στο Malmö και θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό της Eurovision στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με το escxtra.com, ο επικεφαλής της αποστολής των Σκοπίων, Ljupco Mirkovski δήλωσε ότι λόγω των έντονων αρνητικών κριτικών που δέχθηκε το τραγούδι «Imperija» εντός και εκτός της χώρας, οι υπεύθυνοι της συμμετοχής αποφάσισαν να αλλάξουν το τραγούδι και να αναθέσουν τη δημιουργία του νέου τραγουδιού σε επιφανείς δημιουργούς της χώρας, μεταξύ των οποίων πιθανότατα και η Elena Risteska, η οποία έχει φέρει μέχρι τώρα την καλύτερη θέση για τα Σκοπια (12η το 2006), σε ρόλο στιχουργού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το νέο τραγούδι θα είναι και αυτό ρυθμικό και στα μέτρα της  Esma Redžepova και του Vlatko Lozano και θα παρουσιαστεί εντός της τελικής προθεσμίας των φετινών συμμετοχών που είναι η 18η Μαρτίου, ενώ το βίντεο κλιπ θα γυριστεί και θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

 

Να σας θυμίσουμε, ότι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Imperija” που σημαίνει “Αυτοκρατορία”  υπήρχε ο Μέγας Αλέξανδρος, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

 

Πηγή: ogaegreece.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ