Η Real News που κυκλοφορεί σήμερα

Η Real News που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα

 

Με τίτλο: “Ο Τόμσεν… έφορος!”  κυκλοφορεί η Realnews σήμερα. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη “μυστική” αλληλογραφία των δανειστών με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς και τις 10 εντολές της τρόικας για τη φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews  προβλέπονται: “2.000 “ράμπο” στο κυνήγι των φοροφυγάδων, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί”. Παράλληλα, προωθούνται: “Aσυλία και προστασία για όσους δίνουν στις Αρχές πληροφορίες για “φοροκλοπή”, ενώ στο μικροσκόπιο των ελεγκτών θα μπουν όλα τα ακίνητα που ανήκουν σε offshore εταιρείες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του  Νίκου Χατζηνικολάου  έχει τίτλο: “Να λειτουργήσουν επιτέλους οι θεσμοί!”. Επισημαίνεται δε χαρακτηριστικά: “Τώρα είναι η ώρα να ξαναφέρουμε στο κέντρο της συζήτησης τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, που την τελευταία περίοδο έχουν υποστεί συστηματική και βάναυση κακοποίηση”.

Επίσης στη  Realnews  μπορείτε να διαβάσετε:

– Χειροπέδες στον Καρούζο. Τώρα θα ανοίξουν οι offshore και τα… στόματα!

– Συνέντευξη Γιάννη Στουρνάρα: “Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία”.

– Πέτρος Κυριακίδης: Πού κρύβεται ο “γκουρού” με τα “μαγικά χέρια”; 

– Χρήστος Αηδόνης: “Το ΠΑΣΟΚ έγινε συνιστώσα της Ν.Δ.” – “Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ συνέβαλε στην ηθική εκτέλεση του Κινήματος”.

– Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: “Μετά την κόντρα με τη Χρυσή Αυγή φοβάμαι ότι θα βρεθώ σε χαντάκι”.

– “Ρεβεγιόν” στον Κορυδαλλό: Οι παρέες και οι κόντρες στα VIP κελιά.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του  Χρήστου Πασαλάρη  με τίτλο:  “Κατέβα, Χριστέ, από ψηλά και πιάσε το φραγγέλιο!..”.

Ακόμη…

Ο κ. Κουβέλης  τσακώνεται με τον κ.  Βενιζέλο  που  τσακώνεται  με τον κ.  Σαμαρά  για το ποιοι  εφοριακοί θα μαζεύουν τους φόρους απ’ τις γειτονιές, αλλά τους φόρους τους βάζει ο κ. Τόμσεν. Τέτοια μεγαλεία έχει να ζήσει η Ελλάδα από την εποχή του Μεγαλέξανδρου έως την έκδοση της “Πράβδας”  του Στάθη

Στη  Reallife  μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

– Ναταλία Γερμανού: “Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό” – “Το 2012 ήταν μια αρκετά ερωτική χρονιά”. Η παρουσιάστρια μιλά στην “R” για τους άντρες της ζωής της και για την ευκαιρία που της δόθηκε να γίνει μητέρα. “Σε μια σχέση δίνω πάντα δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, αλλά όταν πω τέλος, είναι τέλος”.

– Σοφία Παπανδρέου: Πουλάει τις βίλες στο ιστορικό Καστρί. Η κόρη του Ανδρέα έδωσε ήδη τη μία μεζονέτα και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη.

– Μπουγιούρης-Πλάκα: Τα μοναχικά Χριστούγεννα και η κρίση στη σχέση τους.

– Θάλεια Ματίκα: “Ανυπομονώ για τον ερχομό του γιου μου”

– Φαρμάκη-Γιγουρτάκης: Σχέδια γάμου μετά τη θύελλα στη ζωή τους.

– “Χρυσό” δώρο για τον Αλβάρο. Η Αθηνά διάβασε τη σκέψη του. Ενα άλογο-πρωταθλητής, αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων, ανήκει πλέον στη συλλογή του συζύγου της Ωνάση.

– Τα αληθινά ζευγάρια του Dancing: Η “R” πίσω από τις κάμερες. Ο σύντροφος της Λάουρα Νάργες, Δημήτρης, και η σύζυγος του Νίκου Αναδιώτη, Βασιλική, “μπήκαν στον χορό” για τους αγαπημένους τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ