Αθλητική ανασκόπηση στην ΕΡΤ

 

Αθλητική ανασκόπηση στην ΕΡΤ

 

 

Η ΝΕΤ και η ΕΤ1 θα μεταφέρουν την αθλητική ατμόσφαιρα της χρονιάς που πέρασε μέσα από ανασκοπήσεις που θα προβληθούν κατά την διάρκεια των εορτών.

 

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 19.00 οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1 τον τελικό του Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 ανάμεσα στις Η.Π.Α. και την Ισπανία.  Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς του Κόμπε Μπράιαντ του Κέβιν Ντουράντ, η ομάδα όνειρο της Αμερικής, αντιμετώπισε την Ισπανία των αδελφών Γκασόλ και του Ρούντι Φερνάντεθ.

 

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 19.00 δείτε από την ΕΤ1 την ανασκόπηση του Euro 2012 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου όπου θα προβληθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, στην πορεία της μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παρακολουθήστε ακόμα τις σημαντικότερες φάσεις  και από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

 

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 16.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει την ανασκόπηση για την Ευρωλίγκα με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Ιωάννου. Θα δείτε στιγμιότυπα από τον συγκλ��νιστικό τελικό στην Κωνσταντινούπολη, από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και την επικράτηση του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.  

Την ίδια ημέρα, η ΕΤ1  στις 20.10 θα μεταδώσει τον τελικό του Euro ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία. Παρακολουθήστε την παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Πίρλο και του Μάριο Μπαλοτέλι.

 

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 16.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει την ανασκόπηση του Champions League. Στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις αλλά και από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπάγερν. 

 

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 19.00 δείτε από την ΕΤ1 την ανασκόπηση του υγρού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στο Ντέμπρετσεν αλλά και την πορεία της Ελλάδας μέχρι τον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο.

 

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 16.00 μέσα από τη συχνότητα της  ΝΕΤ ο Νίκος Τσώνης, ο Μιχάλης Μανουηλίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρουσιάζουν την ανασκόπηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλα όσα έγιναν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Λονδίνο.

 

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στις 16.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει τον τελικό του πρωταθλήματος Μπάσκετ αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

 

Τέλος, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 19.00 η ΕΤ1 θα μεταδώσει την ανασκόπηση των Παραολυμπιακών Αγώνων. Η Μαρία Γκίκα και ο Γιάννης Νάτου θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης. 

 

 

 

 

                     

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ