Είμαστε τα “τσίγκινα” συμβόλαια

Είμαστε τα “τσίγκινα” συμβόλαια

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι και για την τηλεόραση σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Eγώ! Weekly”.

Φέτος κάνεις τηλεόραση και ραδιόφωνο. Είσαι γενικώς υπερδραστήρια. Δεν υπήρξες ποτέ νωχελική;

Είμαι ο πιο τεμπελής άνθρωπος, με την πιο δραστήρια ζωή! Από τα 21 μου χρόνια, που μπήκα στο χώρο, είμαι έτσι. Δεν έχω περάσει ούτε μία σεζόν, που να είμαι κουλ. Τώρα, δε, με την οικονομική κρίση, ούτως ή άλλως χρειάζεται αυτή η υπερδραστηριότητα. Μη νομίζει ο κόσμος ότι αποφέρει πλούτη, άλλωστε είμαστε τα “τσίγκινα” συμβόλαια της τηλεόρασης, δεν υπήρξαμε ποτέ χρυσά.

Έχεις, όμως, μια άνεση για να μην ζεις με δανεικά, όπως πολύς κόσμος φέτος.

Αν και σε κάποια φάση πέρυσι έφτασα στο σημείο μηδέν. Έχω απλά ό,τι χρήματα βγάζω από τις δουλειές μου και έχω μόνο ένα αυτοκίνητο. Δεν έχω άλλα περιουσικά στοιχεία. Και ως χαρακτήρας, έβγαζα πάντα 500, για παράδειγμα, και χάλαγα χίλια. Στο σχολείο είχα γράψει 5 στην έκθεση για την αποταμίευση!

Μίλησες για σημείο μηδέν. Πώς ήταν;

Έφτασα στο σημείο κάποια στιγμή πέρυσι να βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ και να μου ζητάει, όπως η τηλεκάρτα, και άλλες μονάδες! Δεν τρόμαξα, γιατί είμαι ανεξάρτητη και δεν έχω οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν έχω παιδιά. Ξέρω ότι έχουν φτάσει σε σημείο μηδέν και άνθρωποι που έχουν δύο παιδιά και δεν έχω να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Έφτασες στη δύσκολη θέση να πεις: “Και τώρα, πώς ζητώ δανεικά από τους γονείς μου, όπως όταν ήμουν φοιτήτρια”;

Η αλήθεια είναι πως πέρυσι, που έμεινα άφραγκη, ζήτησα λεφτά από τη μαμά μου και αυτό είχα όντως να το κάνω από φοιτήτρια. Ήταν τραγέλαφος! Τα μπρος-πίσω! Η δική μας η δουλειά έχει πλούσιο περιτύλιγμα, αλλά δεν είναι έτσι πια οι αποδοχές της. Τώρα είμαστε στα επίπεδα μισθού μια πωλήτριας!

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ