Shawn Mendes-Camila Cabello: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό – Η αφορμή που τους έφερε κοντά

Επανασύνδεση για τον Shawn Mendes και την Camila Cabello.

Οι δύο καλλιτέχνες εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί στο φεστιβάλ της Coachella στο Ίντιο όπως αποκαλύφθηκε σε ανάρτηση ραδιοφωνικού σταθμού στο Twitter.

Σε δεύτερο βίντεο το ζευγάρι εθεάθη να συζητεί ενώ κρατούσε από ένα ποτό στο χέρι.

Ο Mendes και η Cabello ήταν φίλοι για αρκετά χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2019.

Έκαναν την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Αύγουστο εκείνου του έτους στα MTV Video Music Awards, όπου ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Señorita».

Πέρασαν την καραντίνα στο Μαϊάμι στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η οποία, όπως δήλωσε ο Mendes τον Αύγουστο του 2021, ήταν μια περίοδος που τους έφερε πιο κοντά.

«Η Camila και εγώ ήμασταν τόσο τυχεροί γιατί μπορέσαμε να είμαστε κάπως σε μια ήρεμη στιγμή, και ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια που μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να μην δουλέψουμε καθόλου», δήλωσε τότε σε συνέντευξή του στο Audacy Check In. «Κάναμε βόλτες με το ποδήλατο στο Μαϊάμι, και απλά αισθανόμασταν πολύ όμορφα».

Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2021 ο Mendes και η Cabello ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Η Coachella θα πραγματοποιηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα, από τις 14 έως τις 16 Απριλίου και από τις 21 έως τις 23 Απριλίου.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ