Ελισάβετ Σπανού: Χώρισε με τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει – «Θα είμαστε πάντα γονείς, δεν με φοβίζει…»

Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως αποκάλυψε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» πως θα μεγαλώσει μόνη της το πρώτο της παιδί, αφού αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της πριν έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο.

Η Ελισάβετ Σπανού ποζάρει στον 8ο μήνα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα -«Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα…»

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της αρχικά ανέφερε: «Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν περίεργοι, γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Γενικά, δεν είχα πράγματα που κινδυνεύσαμε εγώ και η μικρή».

Ελισάβετ Σπανού: Στο παρελθόν είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες

«Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη και συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί. Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει κι εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής, πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος, ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες και με φόβισε το πρώτο τρίμηνο, προσευχόμουν κι έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”», είπε η τραγουδίστρια.

Ο λόγος που σταμάτησε το τραγούδι η Ελισάβετ Σπανού

Τέλος, αναφέρθηκε στον χωρισμό της, εν μέσω της εγκυμοσύνης της. «Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική, γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου, όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας», είπε στο τέλος η Ελισάβετ Σπανού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ