Μαγαζί με ρούχα άνοιξε η Λαμπίρη

Μαγαζί με ρούχα άνοιξε η Λαμπίρη

Σε εκείνους που δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και αποφάσισαν να κάνουν την κρίση ευκαιρία ανήκουν η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος, που άνοιξαν μαγαζί με ρούχα!

«Το μαγαζί έχει ανοίξει εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Ήταν ιδέα του Θανάση. Εχώ βοηθάω όσο μπορώ, όταν φεύγω από το Star και τα Σάββατα, όπως βοηθάει κάθε γυναίκα τον σύζυγό της», τονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Το κατάστημα του ζευγαριού βρίσκεται στο εκπτωτικό χωριό «McArthur Glen», στα Σπάτα και διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα γνωστού αμερικάνικου brand. 

«Είμαι στο εμπόριο 35 χρόνια και ξέρω ότι στην κρίση υπάρχει λύση. Πρέπει να δώσεις μπουνιά στο μαχαίρι, να προχωρήσεις μπροστά. Αν κάνεις πίσω, σημαίνει καταστροφή», επισημαίνει ο Θανάσης Αδαμόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση να ανοίξει κατάστημα παρά την οικονομική κρίση.

Αναγνωρίζοντας πως η κίνηση αυτή έχει ρίσκα, ο κ. Αδαμόπουλος αποκάλυψε το «μυστικό» που θεωρεί «κλειδί» για την επιτυχία: «συμπιέζουμε το κέρδος μας στο ελάχιστο και προσφέρουμε ρούχα καλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Σε αυτό ποντάρουμε: στο να ανεβάσουμε την ποιότητα και να χαμηλώσουμε τις τιμές, γιατί ο κόσμος πια δύσκολα ψωνίζει».

«Το ότι το μαγαζί ανήκει σε εμάς, δεν επηρεάζει την κίνηση. Ο πελάτης πλέον κοιτάει να έχει όφελος, το κατά πόσο έχεις σωστό εμπόρευμα και καλή τιμή. Ακόμα και ένας φίλος να έρθει στο μαγαζί, αν δεν έχεις καλό εμπόρευμα και χαμηλές τιμές, θα φύγει, θα πάει στον απέναντι να ψωνίσει», λέει ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, ερωτηθείς αν η αναγνωσιμότητά τους είναι «κράχτης» για το κατάστημα.

Τόσο η Χριστίνα Λαμπίρη, όσο και ο σύζυγός της, είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν πως η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία για «ανοίγματα»! 

 

Πηγή:star.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ